Secovent Construct - Tubulatura de ventilatie, cosuri de fum, hote profesionale inox, Bucuresti

Produse

Cos de fum inox
Va oferim elemente pentru cosuri de fum din inox (otel inoxidabil). Tubulatura din inox (instalatia de evacuare) este izolata cu vata bazaltica. Cosul de fum din inox izolat este protejat cu tabla galvanizata.Cosul de fum din otel inoxidabil este foarte etans si rezistent datorita materialului si a modului in care Secovent  a inteles sa-si realizeze in fabrica proprie produsele.   COS DE FUM INOX – REZISTENTA   Spre deosebire ..
Grile aerisire - Grile dubla deflexie
Grile dubla deflexie si simpla deflexie – Datorita faptului ca beneficiem de de o fabrica proprie, grilele noastre sunt de cea mai buna calitate. Materialele folosite sunt intotdeauna adaptate la cerintele spatiului ce trebuie dotat cu grile cu dubla deflexie si simpla deflexie. Comandati cu incredere de la Secovent! Grile dubla deflexie si simpla – Secovent, firma de prestigiu cu peste 10 ani de experienta in sisteme de ventilatie, produce si comercializeaza&nbs..
Jgheaburi si burlane - Jgheaburi tabla zincata
Jgheaburile din tabla zincata sunt de obicei realizate dintr-un aliaj de 99,5% zinc cu cantitati mici de cupru si titan. Similar cu cuprul, zincul este folosit, în mod normal, fara vopsire si va dezvolta o patina protectoare care protejeaza jgheabul de zinc împotriva intemperiilor si coroziunii. Sistemele de jgheaburi din tabla zincata costa mult mai mult decât jgheaburile de aluminiu initial, dar jgheaburile de zinc au peste dublul ..
Hote profesionale - Hota tip insula din inox
Hota insula – Pentru bucatarii ce au sistemul de gatit in centrul incaperii, cele mai potrivite tipuri de hote sunt cele tip insula. Secovent va ofera hote tip insula din propria fabrica. De asemenea, va asiguram montajul si mentenanta acestora pe o perioada indelungata. Alegeti Secovent, producator de hote profesionale! Hota insula inox sau hota centrala reprezinta un model foarte popular de hota, indiferent ca ne referim la hota de bucatarie obisnuita ..
Tubulatura circulara - Tubulatura inox
ubulatura inox – Secovent este o firma cu traditie in fabricarea si montajul instalatiilor de climatizare si a sistemelor de ventilatie. Realizam tubulaturi de inox rezistente si de cea mai buna calitate. Alegeti Secovent pentru sistemul dumneavoastra! Tubulatura inox – tubulatura inoxidabila furnizata de Secovent are la baza peste 10 ani de experienta in care am învatat sa facem lucruri trainice si sa cladim relatii durabile înca de la primul contact..
Tubulatura rectangulara ventilatie
Tubulatura rectangulara ventilatie – Produsa de  Secovent, este tubulatura cu profil rectangular  executata din inox sau tabla zincata de cea mai buna calitate. Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!! Tubulatura rectangulara de ventilatie  se prezinta sub forma de canal rectangular  din rulouri de tabla – tronsoane de tubulatura  ..