Savu Photography - Filmari video profesionale, foto nunti si diverse evenimente Bucuresti

Servicii nunta

Pachet economic HD
-prezenta unui fotograf si a unui cameraman pe toata durata evenimentului -sedinta foto de acomodare/logodna -fotografiile atent editate pe suport digital -filmul nuntii, montaj High Definition...
Pachet standard
-prezenta a doi fotografi si a unui cameraman -sedinta foto de acomodare/logodna -fotografiile atent editate pe suport digital insotite de un slideshow si un screensaver -album foto digital (fotocarte) cu 20 de file -filmul nuntii pe Blu-Ray, montaj High Definition..
Pachet complet
include suplimentar fata de pachetul standard: -sedinta foto dupa nunta (Trash The Dress) -album foto Trash The Dress -lumini suplimentare foto/video..
Galerie foto nunta
Galerie  foto  nunta..
Optiuni suplimentare video
-filmare cu mai multe camere-videoclip „love-story“ -sedinta video după nunta (Trash The Dress) -filmarea bruta pe casete miniDV..
Servicii incluse
Toate serviciile foto includ: -fotografierea completa a evenimentului, de la pregatiri si obiceiuri pana la sfarsitul petrecerii -editarea tuturor fotografiilor predate -fotografiile editate livrate pe DVD-uri personalizate Toate serviciile video includ: -prezenta unui cameraman pe toată durata evenimentului -montajul livrat pe DVD-uri personalizate sau discuri Blu -ray personalizate..
Intrebari frecvente
Ce stil de fotografie abordati?Imbinam surprinderea prin instantanee a emotiilor, trairilor si a personalitatii celor fotografiati cu putina regie in cadrul sedintelor foto. In ce oras sunteti disponibili?Noi locuim in Bucuresti, insa ne deplasam la cerere in orice parte a tarii si chiar in strainatate pentru a participa la evenimentul dumneavoastra. Ce costuri presupune deplasarea in alte orase?Dupa caz, functie de orasul de destinatie, tarifele pot include sau nu cheltuieli de transport si c..
Optiuni suplimentare foto
-fotograf suplimentar -sedinta foto dupa nunta (Trash The Dress) -albume digital (fotocarte) diferite dimensiuni..