Rulouri Exterioare Bucuresti

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare aplicate
Rulourile Exterioare Aplicate sunt acele tipuri de jaluzele din aluminiu cu lamela de 39mm sau 55mm umplute cu spuma poliuretanica intre lamele. Aceste jaluzele pentru exterior aplicate cum mai sunt numite sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic. Montarea acestor tipuri de rulouri exterioare aplicate din aluminiu pentru exterior se poate face atat pe ferestre si usi din pvc cat si pe unele tipuri de ferestre si usi din aluminiu. Trebuie sa stiti ca aceste rulouri exterioare apli..
Rulouri exterioare suprapuse
Rulouri Exterioare Suprapuse Rulourile Exterioare Suprapuse au caseta si ghidajele din pvc iar lamelele sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic umplute cu spuma poliuretanica. Aceste jaluzele exterioare suprapuse pot fi montate doar impreuna cu tamplaria din pvc deoarece caseta poate fi tencuibila la exterior sau incastrata in perete. Aceste rulouri exterioare suprapuse ofera pe langa intimatate si umbrire o eficienta energetica termica de calitate, reducerea consumului de c..
Rulouri Exterioare Aluminiu
Rulourile Exterioare Aluminiu sunt acele tipuri de jaluzele pentru exterior care au caseta, ghidajele si lamelele din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic. In interiorul lamelelor din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica iar lamelele pot avea o latime variata intre 39mm respectiv 55mm. De obicei cele de 55mm se folosesc acolo unde inaltimea sau latimea sunt foarte mari pentru acest tip de rulouri exterioare aluminiu. Pentru aceste rulouri exterioare aluminiu pot fi montate atat..
Rulouri Exterioare Automate
Rulourile Exterioare Automate sunt acele tipuri de jaluzele pentru exterior automatizate electric prin motor si actionate prin buton, intrerupator sau telecomanda. Aceste jaluzele pentru exterior automatizate electric necesita atentie sporita in momentul montarii deoarece trebuiesc cunostinte de specialitate. De ce spunem acest lucru? Deoarece in momentul in care se face automatizarea ruloului exterior trebuie tinut cont de foarte multi factori, de aceea nu recomandam montarea unui astfel de sis..
Rulouri Exterioare cu Plasa Insecte Incorporata
Rulouri Exterioare cu Plasa Insecte incorporata sunt acel tip de jaluzele exterioare din aluminiu aplicate sau suprapuse care au incorporata si plasa de insecte. Aceasta plasa de insecte la rulourile exterioare aplicate sau suprapuse este actionata independent de ruloul exterior. Ca si model de plasa disponibila pentru ruloul exterior poate fi decat plasa de insecte tip rulou. Aceasta plasa de insecte rulou este culisata pe un tambur special gandit pentru o eficienta de durata si o actionare cat..
Rulouri Exterioare Transparente
Rulourile Exterioare Transparente sunt acele jaluzele care ofera protectie impotriva intemperiilor cum ar fi ploaia sau vantul puternic. Pe langa aspectele mentionate anterior mai putem spune despre aceste jaluzele exterioare transparente ca in functie de modelul ales ele pot oferi si izolare fonica sau izolare termica. Ofera un grad ridicat al ploii sau zapezii de pana la 99% iar folia este special tratata si conceputa atat pentru o durata lunga de viata precum si comandarea lor pe dimensiuni m..