Professional Management Solutions - consultanta afaceri, management, tehnologie Bucuresti

Management-ul proiectelor de constructii

Planificarea si bugetarea investitiei
Planificarea si bugetarea investitiei..
Negocierea Contractului de inchiriere
Un contract de închiriere bine realizat este garanţia faptului că vă veţi bucura de liniştea şi confortul noului spaţiu de birouri, aşa cum aţi planificat şi cum vă doriţi. Consultanţii PMSolutions sunt alături de dumneavoastră pentru a gestiona imparţial relaţia cu broker-ul imobiliar şi cu proprietarul spaţiului şi pentru a defini: anexele tehnice de definire a standardelor clădirii clauzele comerciale ale contractului procedurile de preluare a spaţiului şi de..
Project Management
Sarcina Project Manager-ului PMSolutions este aceea de a fi interfaţa între dumneavoastră şi: proprietarul spaţiului sau project manager-ul acestuia arhitect ingineri constructor şi subcontractori sau furnizorii de echipamente şi instalaţii pentru rezolvarea tuturor problemelor care vor apărea pe durata proiectului dumneavoastră de investiţie. Pe langă sarcinile de management specifice (planificare şi control, bugetare şi raportare periodică, management-ul calităţ..
Site Management
În cadrul proiectelor care implică realizarea unor lucrări de anvergură sau care necesită  coordonarea la faţa locului a unui număr mare de contractori, PMSolutions alocă proiectului un Site Manager. Raportând Project Manager-ului PMSolutions, Site Manager-ul monitorizează pe şantier evoluţia lucrărilor comparativ cu planul stabilit şi rezolvă la faţa locului orice discrepanţă faţă de planurile de execuţie sau dependenţă între diferiţii contractori. S..