Plase Insecte Ieftine, Rulouri Exterioare, Rolete Interioare

Rulouri Exterioare din Aluminiu

Rulouri de Exterior Aplicate
Rulouri exterioare aplicate din aluminiu sunt integral din aluminiu iar caseta are doar forma ovala la 45°. Lamelele rulourilor exterioare aplicate pot avea o dimensiune de 39 mm respectiv 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica care asigura o izolare fonica si termperatura constanta. Cel mai des intalnite si folosite dimensiuni pentru lamelele rulourilor exterioare este cea de 39 mm, deoarece o fereastra sau o usa din pvc nu necesita o grosime a lamelei mai mare de 39 mm. Rulouri..
Rulouri de Exterior Suprapuse
Acest tip de jaluzele exterioare suprapuse din aluminiu poate fi montat doar atunci cand este montata tamplaria. Pentru acest tip de rulouri exterioare suprapuse putem spune ca se pot monta doar odata cu montarea termopanului, a tamplarie pvc sau din aluminiu. Lamelele acestui tip de rulou exterior sunt din aluminiu iar caseta este din pvc dur. Aceste rulouri exterioare pot veni cu plasa de insecte incorporata cu acelasi bonus oferit si celor aplicate. Aceste rulouri de exterior..
Rulouri de Exterior Antiefractie
Rulouri din Aluminiu Antiefractie sunt doar din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si pot fi comandate pe diferite culori atat lamelele, ghidajele, caseta cat si accesoriile componente. Pentru acest sistem de rulouri exterioare din aluminiu antiefractie puteti opta atat pentru varianta manuala cu tabachera si snur sau manivela cat si pentru varianta electrica cu buton, telecomanda sau aplicatie mobila disponibila atat pe Android cat si iOS. Acest tip de rulou ext..