Rompatent Design - Agentie de proprietate industriala Bucuresti

Servicii inregistrare

Marci si indicatii geografice
Marca, asa cum stim cu totii, este un semn susceptibil de reprezentare grafica ce serveste la deosebirea produselor sau serviciilor dvs de cele apartinand altor persoane si, tocmai de aceea, ea trebuie recunoscuta si protejata, fie ca este constituita dintr-un nume, o denumire, un slogan sau un titlu de publicatie, desen, litere si cifre, elemente figurative, forme ale produsului sau ambalajului,culori ale produsului sau ambalajului si chiar o reprezentare sonora. Inregistrarea marcilor se face..
Brevet de inventie
Agentia noastra de proprietate industriala va ofera servicii de consultanta si reprezentare in fata autoritatilor competente privind obtinerea: Brevetelor nationale; Brevetelor europene; Certificatelor suplimentare de protectie. Cu siguranta stiti ca pentru a fi brevetabila ,o inventie trebuie sa fie noua,sa implice o activitate inventiva si sa fie susceptibila de aplicatie industriala. Brevetul de inventie este actul oficial,emis in Romania de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci p..
Desen industrial
Desenele si modelele, creatii la limita intre arta si industrie, permit individualizarea produselor industriale printr-un element estetic. Desenele sunt ansambluri de linii si culori realizate pe suprafete plane care prin aplicarea pe un produs industrial dau acestuia un efect decorativ nou. Spre deosebire de desene, modelele sunt creatii de forma, realizate in spatiu, avand trei dimensiuni care dau produsului un aspect nou, distinct de altele din aceeasi gama. Pentru a fi protejate in Romani..
Model industrial
Model industrial Desenele si modelele, creatii la limita intre arta si industrie, permit individualizarea produselor industriale printr-un element estetic. Desenele sunt ansambluri de linii si culori realizate pe suprafete plane care prin aplicarea pe un produs industrial dau acestuia un efect decorativ nou. Spre deosebire de desene, modelele sunt creatii de forma, realizate in spatiu, avand trei dimensiuni care dau produsului un aspect nou, distinct de altele din aceeasi gama. Pentru a fi p..