OblonConfort - Inchideri terase, rulouri, copertine Bucuresti

Rulouri exterioare

Plase contra insectelor
Plase fixe contra insectelor Plasele fixe contra insectelor se monteaza pe un cadru fix din aluminiu iar apoi se prind cu cleme, ulterior nu se mai pot deschide. In schimb, daca se doreste ulterior demontarea acestora se poate face destul de rapid si noi va oferim tot suportul necesar in acest sens. Avantajele plaselor fixe contra insectelor sunt: Greutatea mica Depozitarea acestora se face cu usurinta Calitatea materialului din care sunt confectionate este ridicata Reziste..
Rulouri exterioare din aluminiu
Rulourile exterioare din aluminiu ofera confort termic vara, protejand incaperea impotriva razelor solare si a temperaturilor ridicate. Acestea sunt la fel de benefice si iarna, deoarece formeaza o bariera termica si mentin caldura in incapere. Rulourile exterioare din aluminiu va pot reduce semnificativ costurile la energia electrica pe timpul verii, deoarece aerul conditionat il veti folosi mai putin. Puteti beneficia de aceleasi reduceri de costuri la utilitati si iarna, deoarece , ..
Usi de garaj, tip rulou
Suntem o firma cu vechime pe piata romaneasca, ce produce si comercializeaza diferite tipuri de usi de garaj, in functie de necesitatile dvs.. Avem urmatoarele tipuri de usi de garaj : usi de garaj, tip rulou cu lamela de 55 mm si dimensiuni de constructie de pana la 3.500 mm – actionarea acestor usi de garaj, tip rulou se poate face atat electric cat si manual usi de garaj, tip rulou cu lamela de 77 mm si dimensiuni de constructie de pana la 4.500 m..