Mural Serv - Renovari, constructii, consolidari Ilfov

Instalatii

Retele alimentari apa
Retelele de alimentare cu apa sunt unele dintre cele mai importante sisteme pe care o firma de constructii le ofera. Datorita duratei lungi de utilizare pe care acestea o presupun, realizarea lor necesita cunostinte avansate si un nivel de calitate foarte bun cu scopul de a evita anumite probleme ce pot aparea pe durata exploatarii acestor sisteme. Retelele de alimentare cu apa sunt sisteme de tevi si conducte care au capacitatea de a transporta apa, indiferent de felul acesteia, acolo unde est..
Lucrari instalatii termice si sanitare
Activitatile pe care le întreprindem zi de zi în locuintele noastre sunt influentate în mod covârsitor de eficienta si eficacitatea instalatiilor care ne deservesc. De functionarea optima a acestora depinde atât confortul cât si sanatatea noastra de zi cu zi. Alimentarea fara probleme cu apa, electricitate, gaz, dar si procesele de încalzire a locuintei ne asigura confortul necesar pentru a ne urmari preocuparile zilnice. De aceea este esential sa ai si..
Instalatii electrice
Instalatiile in general sunt proiectate sa reziste pentru o perioada cat mai mare de timp. Cu toate acestea insa uneori se poate intampla ca de la o defectiune aparent minora sa apara probleme mult mai mari, mai ample si mai grave care sa ne puna instalatiile in incapacitate temporara sau totala de functionare.Noi, cei de la Mural Serv incercam in fiecare zi sa rezolvam situatiile care tin de interventia unor adevarati specialisti in ceea ce priveste instalatiile electrice. De la un circuit defe..