MidentStyle-clinica stomatologica-Bucuresti

Cosmetica dentara

Tratamentul de albire
  Albirea dintilor este o metoda prin care dintii pot fi albiti, atunci când prin detartraj si periaj profesional nu pot fi îndepartate anumite pete persistente.Pigmentatia deranjanta este astfel albita, fara ca smaltul dintelui si dentina sa fie afectate în substanta lor.   Tratamentul profesional de albire a dintilor nu este o curatare superficiala, de scurta durata, ci albeste dintii pentru un timp îndelungat, nu doar dintii din fata, ci si maselele, realiz&..
Fatetele ceramice ( portelan )
Fatetele dentare din portelan redau culoarea naturala a dintelui.Obiectivul realizarii fatetelor dentare este acela ca pacientul sa aiba niste restaurari care sa se integreze perfect in aspectul fetei, sa fie in armonie cu gingia si osul iar cine le priveste sa nu-si poata da seama de prezenta acestora.   Fatetele din portelan au devenit alternativa moderna a coroanelor dentare metalo-ceramice sau a celor integral ceramice. Dezavantajul coroanelor metalo-ceramice este ca metalul poate tran..
Bijuteria dentara(tatuaj dentar)
Bijuteriile se gasesc sub forma unor strasuri. De obicei se fixeaza cu un adeziv special de dintii frontali. Dintii nu trebuie sa fie pregatiti in prealabil iar bijuteriile se pot inlatura in intregime fara a lasa urme vizibile pe smalt.In mod normal o astfel de bijuterie ramane pe dinti cateva luni. Nu se deslipeste in timp ce mancati sau cand va curatati dintii si nici nu ingreuneaza periajul acestora. Dau un zambet unic si personalizat posesorului!Se monteaza foarte usor.Fara nici o durere!Fa..