Metal Creativ - Mobilier, usi si compartimentari din sticla, Bucuresti

Mobila la comanda

Biblioteca la comanda pe structura metalica
O biblioteca la comanda, cu birou incorporat, este o propunere excelenta pentru amenajarea zonei de lucru de acasa. Pentru camerele/ apartamentele mici optimizarea spatiului este o cerinta obligatorie. Cu ajutorul mobilei la comanda poti crea o zona autentica in concordanta cu stilul tau, dar si cu nevoile pe care trebuie sa le acopere respectiva camera. O biblioteca va fi mereu o piesa importanta in locuinta ta, iar obiectele de mobilier multifunctionale sunt ideale. Bogdan si..
Masuta de cafea la comanda
O masuta de cafea completeaza mobilierul pentru living, indiferent de stilul de amenajare al acestuia. Este un suport util pentru revistele sau cartile preferate, telecomanda,  farfuria sau paharul pe care le folosesti in timp ce te uiti la televizor. Livingul este locul din casa unde toata familia se reuneste, un spatiu pentru relaxare/ distractie, unde primim si oaspetii. Linia noastra de mobilier la comanda este inspirata de nevoile si ideile tale, iar noi gasim ce..
Corpuri de iluminat la comanda
Fiecare dintre noi isi doreste sa dea o nota personala locuintei, iar acest lucru poate fi foarte usor de realizat cu ajutorul obiectelor de design Custom Made. Cristina si-a dorit ca in living corpul de iluminat sa redea un concept extraordinar- o explozie de lumina. „Stilul l-am dorit a fi unul curat,cu personalitate si impact. Executia fidela a detaliilor din proiect, materialul folosit , finisajele fac acest candelabru memorabil.” Cristina Oprisiu Pentru executia acestui ..