M&Dorado- Cursuri de limbi straine Bucuresti

Cursuri

Cursuri limba engleza
Cu o experienta de peste 13 ani în organizarea de cursuri de limba engleza la sediul propriu si online, M&Dorado este una dintre cele mai vechi scoli de limbi straine din România. Metodele noastre de predare si testare si-au dovedit eficienta de-a lungul anilor, iar aprecierea de care s-au bucurat cursurile noastre ne-a facut sa ne dorim sa fim din ce în ce mai buni. Calitatea actului de predare si de testare, relatia profesor cursant si atmosfera relaxata, familiala, &ic..
Pregatire examene engleza
CAMBRIDGE JunioriCAMBRIDGE KET SenioriCAMBRIDGE PET SenioriCAMBRIDGE FCE SenioriCAMBRIDGE CAE Seniori..
Cursuri limba germana
Cursuri Limba Germana JunioriCursuri Limba Germana Senior Cu o experienta de peste 13 ani în organizarea de cursuri de limbi straine la sediul propriu si online, M&Dorado este una dintre cele mai vechi scoli de limbi straine din România. Metodele noastre de predare si testare si-au dovedit eficienta de-a lungul anilor, iar aprecierea de care s-au bucurat cursurile noastre ne-a facut sa ne dorim sa fim din ce în ce mai buni. Calitatea actului de predare si de testare, rel..
Cursuri limba franceza
Cursuri Limba Franceza JunioriCursuri Limba Franceza Seniori Cu o experienta de peste 13 ani în organizarea de cursuri de limbi straine la sediul propriu si online, M&Dorado este una dintre cele mai vechi scoli de limbi straine din România. Metodele noastre de predare si testare si-au dovedit eficienta de-a lungul anilor, iar aprecierea de care s-au bucurat cursurile noastre ne-a facut sa ne dorim sa fim din ce în ce mai buni. Calitatea actului de predare si de testare, ..
Cursuri limba spaniola
Cu o experienta de peste 13 ani în organizarea de cursuri de limbi straine la sediul propriu si online, M&Dorado este una dintre cele mai vechi scoli de limbi straine din România. Metodele noastre de predare si testare si-au dovedit eficienta de-a lungul anilor, iar aprecierea de care s-au bucurat cursurile noastre ne-a facut sa ne dorim sa fim din ce în ce mai buni. Calitatea actului de predare si de testare, relatia profesor cursant si atmosfera relaxata, familiala, &ic..
Scoala de vara
M&DORADO va invita la cursurile de vara ca sa învatam notiuni noi pe diverse tematici si pentru a aprofunda cele învatate pe parcursul anului scolar. Veti avea parte de un program special!De ce special? Ei bine, nu vom avea un suport de curs de urmat, cursurile vor fi personalizate, iar toti cursantii pot veni cu propriile idei de punere în practica a tematicilor regasite în oferta de vara!Vom vorbi liber, nu vom scrie foarte mult si vom lua parte la tot felul de acti..