Lyr Dent-clinica stomatologica-Bucuresti

Estetica dentara

ABijuterie dentara
CE ESTE BIJUTERIA DENTARA? Bijuteria dentara este cea mai noua tendinta in cosmetica dentara si, din ce in ce mai multi pacienti solicita acest serviciu. Bijuteriile dentare vin ca o completare a bijuteriilor clasice, dand zambetului un aspect aparte. Procedura in sine presupune lipirea ca atare pe suprafata dintelui a unei mici bijuterii care poate fi confectionata din aur, platina, o piatra pretioasa sau un cristal de tip Swarovsky. INTREBARI FRECVENTE DESPRE BIJUTERIILE DENTARE: Doa..
Fatete Dentare
Fatetele dentare din compozit pot revitaliza rapid zambetul tau, fara a fi necesara slefuirea consistenta, ca in cazul coroanelor dentare. Se folosesc atunci cand dintii sunt colorati, precum in urma administrarii indelungate de antibiotice (tetraciclina), in acest caz albirea dentara nefiind suficienta. Procedeul este rapid si fara durere, iar rezultatul este unul spectaculos. De asemeni, folosim fatetele dentare cand exista plombe vechi pe dinti, care genereaza un aspect imbatranit, i..
Fatete Dentare din Ceramica
Cu totii ne dorim sa avem o imagine frumoasa, un “zâmbet ca la Hollywood”. Una dintre metodele folosite recent pentru a modifica in mod pozitiv zambetul unei persoane este de a aplica pe dinti placi ceramice subtiri – numite fatete ceramice. Fatetele dentare sunt o parte extrem de importanta a esteticii dentare, putand avea rezultate uimitoare. Fatetele dentare din ceramica sunt concepute dupa culoarea dintelui avand scopul de a acoperi suprafata frontala a dintil..