Life Dental Spa - Clinici Stomatologice Laser

Tratamente stomatologice

Tratamentul gingivitei cu laser
Desi frecvent intalnita, gingivita este des ignorata din punctul de vedere al diagnosticului si tratamentului, atat de catre pacienti, cat si de catre unii medici stomatologi. Manifestandu-se intr-o prima faza prin sangerare la periaj si inflamatie, gingivita netratata se poate transforma intr-o afectiune mult mai grava. Parodontita marginala cronica (parodontoza) ce duce frecvent la pierderea dintilor. Daca insa este depistata si tratata la timp, gingivita este complet reversibila, deci pa..
Dinti ficsi in 24 ore
O reconstructie cu dinti ficsi in 24 de ore pe implanturi dentare este o varianta mult mai confortabila si fiziologica pentru pacient si totodata mult mai usor de acceptat din punct de vedere functional de catre acesta, fata de o proteza clasica. Specialistii in Stomatologie Biologica Life Dental Spa iti ofera servicii de calitate, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatile zilnice fara sa te simti stanjenit de pierderea dintilor! O reconstructie cu dinti ficsi in 24 de ore pe implanturi ..
Tratamentul parodontozei cu laser
Parodontoza este considerata a fi cea mai grava afectiune dentara, deoarece netratata poate duce la pierderea dintilor. Pana nu demult, se considera ca nu are leac, iar medicii stomatologi nu recomandau un tratament pentru parodontoza specific, ci doar detartrajul clasic si folosirea unor anumite paste de dinti sau, in cel mai bun caz, chiuretajul subgingival.   Parodontoza este considerata a fi cea mai grava afectiune dentara, deoarece netratata po..
Caria dentara si tratamentul cariilor cu laser
Caria dentara este considerata ca fiind a doua afectiune ca si frecventa, dupa raceala comuna, ceea ce inseamna ca majoritatea populatiei globului sufera de asa ceva. Atat de raspandita este aceasta afectiune a cavitatii bucale, incat a devenit aproape o normalitate sa o intalnim, din pacate. Totusi, nu este nicidecum normal sau natural sa suferim de asa ceva. Dintii nostri ar trebui sa fie sanatosi si puternici, ajutandu-ne sa zambim, sa vorbim si sa mestecam pe tot parcursul vietii noastre, i..
Ozonoterapie
Cand vorbim despre ozonoterapie, ne referim la o metoda de tratament inovatoare utilizata in numeroase domenii medicale. Printre acestea se numara ortopedia, dermatologia, tratarea bolilor reumatismale, afectiunile vasculare si neurologice, urologia, ginecologia, tratamentele estetice si bineinteles, stomatologia.   Procedura de ozonoterapie se bazeaza pe proprietatile ozonului de a distruge microorganismele implicate in diverse afectiuni. Ozonu..
Implant dentar
Un implant dentar este o radacina artificiala, care inlocuieste un dinte lipsa si serveste drept suport coroanei dentare. De obicei, acesta se insereaza in cadrul unei prime sedinte chirurgicale, dupa care urmeaza o perioada variabila, de cateva saptamani sau chiar luni, in care acesta se integreaza in osul maxilar. Cand legaturile sale cu osul maxilar sunt suficient de puternice, implantul primeste un bont si o coroana dentara, ce reconstruiesc complet dintele lipsa. Recent, s-au i..
Fatete dentare
Aplicarea de fatete dentare a devenit in ultimii ani  foarte populara. Datorita influentei pe care o are mass-media in vietile oamenilor, multi dintre ei isi aleg drept modele diverse vedete care afiseaza acel zambet perfect, alb, de Hollywood. Si multi dintre noi isi doresc ceva asemanator, aspira la acea imagine perfecta, fara cusur. Vestea buna este ca fatetele dentare chiar pot face acest lucru: pot imbunatati aspectul zambetului prin modificarea formei, marimii si culorii dintilor, as..
Coroane dentare inalt biocompatibile
O coroana dentara are scopul de a reface sau a inlocui complet coroana unui dinte, dar si de a-i creste rezistenta in timp, in cazul in care dintele respectiv devine sensibil.    O cauza pentru care un dinte poate necesita tratament cu coroana dentara este reprezentata de procesul carios extins care, prin simplul tratament de tip obturatie (plombare), nu ofera o rezistenta suficienta dintelui respectiv.  O alta situatie ce poate necesita ..
Aparat dentar invizibil
Noul aparat dentar invizibil este vedeta momentului, datorita eficientei, esteticii absolute si rapiditatii pe care o confera tratamentului. Temerile legate de disconfort si de afectarea estetica a zambetului pe perioada de purtare a unui aparat dentar sunt eliminate. Gutiera transparenta nu se observa atunci cand este purtata, fiind dificil de distins de suprafetele dentare; Tratamentul poate fi mai rapid decat cel cu aparat clasic, cu brackets; Gutierele pot fi indepartate la masa si pen..
Tratament carii la copii cu laser dentar
Va amintiti, dragi parinti, cat de neplacuta era vizita la dentist in copilaria voastra? Multe zgomote si mirosuri neplacute? Nici nu este de mirare ca majoritatea adultilor au ramas cu o teama profunda fata de tratamentele stomatologice, datorita acelor experiente nefericite la dentist, petrecute in copilarie!   Life Dental Spa vine insa cu o veste buna: copiii vostri nu sunt nevoiti sa treaca prin astfel de experiente neplacute! Odata cu apari..
Sigilare dentara cu laser la copii
Sigilare dentara cu laser – procedura non-invaziva si protectiva pentru dinte, care se adreseaza atat dentitiei de lapte, cat si celei definitive. Practic, santurile dintelui sunt decontaminate cu raza laser, fiind astfel pregatite pentru aplicarea unui material sigilant ce etanseizeaza zona, protejand-o de aparitia cariei. Aceasta procedura are scopul de a proteja dintii copiilor de carii, deoarece sigilantul acopera santurile, iar resturile al..
Detartraj si decontaminare laser
Detartrajul este o procedura foarte cunoscuta de indepartare a tartrului si placii bacteriene de pe dinti, insa eficienta sa este mult potentata de actiunea bactericida a laserului dioda, atunci cand cele doua proceduri sunt asociate.   Pachetul de detartraj si decontaminare laser (Laser Mouth Disinfection) contine urmatoarele servicii: Consultatie cu camera intraorala Plan de tratament Detartraj cu ultrasunete Periaj profesional ..
Albire dentara cu laser
Una dintre cele mai indragite si solicitate proceduri stomatologice este procedura de albire dentara. In ultimii ani, exigentele estetice ale pacientilor au crescut, majoritatea dorindu-si dinti mai albi, un zambet mai atractiv, iar aceasta dorinta poate fi realizata cu ajutorul albirii dentare laser! Se realizeaza in cabinetul stomatologic si foloseste ultratehnologia laserului dentar pentru a deschide nuanta dintilor. Este o procedura simpla, cu efec..
Tratament de canal
Un tratament de canal devine necesar atunci cand caria dentara a avansat foarte mult si a afectat nervul dintelui. De multe ori, durerile care apar atunci cand nervul dentar sufera, sunt extrem de acute si greu de suportat, iar de la un anumit nivel, nu mai raspund la niciun fel de medicatie antialgica. Din acest motiv, se impune o interventie de tratament endodontic, cu „scoaterea nervului” (devitalizare), curatarea canalului si decontaminarea lui cu laser, urmate de..