Balet Iuno Dance - trupa de dans modern/jazz/contemporan Bucuresti

Cursuri de dans

Valsul mirilor
Se apropie unul dintre cele mai importante momente din viata ta si apare o idee: valsul mirilor!    Traditia spune ca dansul de deschidere al oricarei nunti este valsul vienez, astfel ca, dupa primirea invitatilor, mirii deschid oficial evenimentul in pasi de vals.    Primul vostru dans este un moment special de bucurie si sarbatoare ce va ramane o amintire draga pentru tot restul vietii, fiind primul dans al vostru ca si proaspat casatoriti.    Este un moment in ca..
SFATURI UTILE
1. Referitoare la melodia aleasa: - sa fie romantica si cu un ritm evident de la inceput pana la sfarsit, usor de reperat; - sa fie mai scurta de 3 minute; - sa o alegeti cu cel putin 2 luni inainte de nunta, pentru ca astfel veti avea suficient timp sa planificati, sa exersati si sa va perfectionati dansul, eliminand astfel stresul si emotia din noaptea cea mare, chiar daca din motive neprevazute veti rata o repetitie; - inregistrati-o pe un CD, si incercati sa oa ascultati de cate ori aveti po..
ANTRENAMENT
 ANTRENAMENT    Cursul de dans este impartit in patru parti distincte. Prima parte: - muzicalitate, ritm; - pasi de baza; dans individual; - tinuta, liniile corpului. Partea a II-a: - elemente coregrafice stabilite in functie de melodia aleasa si de potentialul vostru; - fata invata sa se lase cundusa; - baiatul invata cum sa conduca fata; - pasii de baza in pereche. Partea a III-a: - crearea coregrafiei pe melodie; - repetarea acesteia pana la executarea sigura si usoara astfel i..