ITLevel - Cursuri de IT pentru copii, Bucuresti

Cursuri informatica pentru copii

Programare Web - Creeaza-ti site
Programarea Web este folosita pentru a dezvolta site-uri sau aplicatii web moderne si atractive, care includ jocuri, aplicatii de mesagerie, e-mail, servicii web, aplicatii mobile, magazine online si multe altele. Cursul prezinta în mod atractiv si interactiv notiuni fundamentale, tehnici si tehnologii care stau la baza paginilor web dinamice ce utilizeaza baze de date. Accentul este pus pe utilizarea celor mai populare si mai noi tehnologii în acest domeniu, cum ar fi HTML, CSS si ..
Programare in Roblox Studio cu Lua
Roblox Studio, una dintre platformele de creare de jocuri cu cea mai rapida crestere de pe planeta, ofera un mijloc fantastic de a învata programare în limbajul Lua si de a programa propriile jocuri video multiplayer. Cu ajutorul platformei Roblox Studio se pot crea lumi 3D, publica si partaja jocuri pentru orice platforma, de la consola la mobil. În cadrul cursului, copiii vor construi lumi 3D folosind piese asemanatoare cu cele de Lego si vor programa povesti interactive si ..
Programare in Python
Python este limbajul viitorului, usor de învatat si de utilizat, ceea ce îl face excelent pentru cursantii care doresc sa paseasca în lumea programarii. Este folosit în diverse domenii cum ar fi aplicatii Web, jocuri 2D si 3D, automatizari, machine learning, sisteme inteligente, roboti, în platforme precum Google, Facebook, Instagram sau Dropbox si multe altele. Pe parcursul cursului de Python, cursansii vor învata sintaxa si functionalitatile limbajului, con..