Flowers 4 You - aranjamente florale variate Bucuresti

Nunta

Buchete de mireasa
La orice evenimente, fie nunti, botezuri sau evenimente corporate veti fi incantat de atmosfera deosebita create de flori. Prin traditie, logodnicul este cel care alege florile si felul buchetului care trebuie sa ajunga la viitoarea sotie in dimineata nuntii.   In zilele noastre exista insa tendinta ca mireasa sa-si aleaga singura buchetul sau cu ajutorul nasei pentru ca acesta sa se asorteze perfect rochiei. Daca ai o rochie romantica, buchetul de flori ar trebui sa fie rotund, clasic. O..
Lumanari de nunta
Lumanarile de nunta vor fi alese tinand cont atat de preferintele mirilor cat si ale nasilor. Va recomandam sa alegeti florile preferate asortate culorilor nuntii. Lumanarile de nunta pot fi sub forma de sfera cu ghirlanda sau prelungi sub forma de cascada. Aceste lumanari nunta sunt un accesoriu foarte important si totodata obligatoriu pentru a putea pasi spre cununia religioasa. Simbolizand puritatea sufleteasca, aceste lumanari nunti semnifica modelul spiritual al nasilor care ii indeamna pe..
Aranjamente florale pentru nunti
La rubrica aranjamente nunti va punem la dispozitie o gama diversificata de aranjamente florale pentru nunti. Pentru locatie, aceste aranjamente din flori se pot realiza pe vase inalte de sticla sau la baza mesei. Aranjamentele din flori dau un plus de eleganta nuntii dumneavoastra. Cand alegeti aceste aranjamente florale, trebuie sa tineti cont de tematica nuntii si de profilul restaurantului.     Va prezentam cateva tipuri de aranjamente florale de nunti: - Aranjamente florale pe..
Aranjamente florale pentru masina
Pentru o nunta perfecta nu trebuie sa uitati si de aranjamentul de pe masina: fie ca este voal, un pampon sau un aranjament floral, acesta nu trebuie sa lipseasca. Daca optati pentru un aranjament din flori, veti avea numai de castigat. Florile ofera eleganta masinii dvs, dar si alaiului. Pentru masina miresei puteti alege un aranjament special, iar celelalte sa fie identice. Florile au rolul de a marca alaiul unei nunti si ii confera noblete.   Aranjamentele florale de masina sunt realiz..
Cocarde
Florile de pus in piept (cocarde) recomandam sa fie naturale macar pentru cei din familie, acetea sunt realizate cu atentie pentru a indeparta micile accidentari. Cocardele de nunta, alaturi de marturii sunt dovezile invitatilor ca au participat la acea nunta.   Aceste cocarde sunt deobicei flori, deoarece acestea au rolul de a-i proteja pe invitati de spiritele malefice care incearca sa distruga aceasta zi. De aceea mireasa are un buchet de mireasa, la fel ca nasa, iar restul au flori in..