Farmacia Crisia Farm-Bucuresti

RACEALA SI GRIPA

Nasic Adulti 15,00 Ron
Mod de Prezentare si Compozitie Flacon cu 10 ml spray nazal. Clorhidrat de xilometazolina 0.1% si Dexpantenol 5%. Indicatii Nasic Adulti este un spray nazal care contine substanţe active ce acţionează asupra mucoasei nazale pe care o decongestionează. Nările devin rapid permeabile şi pacientul poate respira normal. În acelaşi timp, secreţia nazală se normalizează. Efectul Nasic se instalează rapid, dar acţiunea persistă până la 12 ore. Contraindicatii Copii sub 6 ..
TamiFlu 75 mg 71 RON
Mod de Prezentare   Ce este Tamiflu? Tamiflu este un medicament care conţine substanţa activă oseltamivir. Este disponibil sub formă de capsule (galbene: 30 mg; gri: 45 mg; galbene şi gri: 75 mg) şi sub formă de pulbere din care se prepară o suspensie orală (12 mg/ml). Pentru ce se utilizează Tamiflu? Tamiflu se utilizează pentru tratarea şi prevenirea gripei la adulţi şi copiii cu vârsta peste un an: • pentru tratarea gripei, poate fi folosit la pacienţii care..
Upsarin cu Vitamina C Efervescent 8,50 Ron
Mod de Prezentare Cutie cu 2 tuburi a cate 10 comprimate efervescente. Indicatii Este recomandat in tratamentul bolilor insotite de durere si/sau temperatura mare, de exemplu: dureri de cap, afectiuni virale acute ale cailor respiratorii, dureri dentare, dureri musculare, la adulti si copii cu greutatea corporala de 30 kg sau mai mare (aprox. 10 ani). Analgezic periferic (calmeaza durerea) antipiretic (scade temperatura). Contraindicatii Acest medicament nu trebuie utilizat in ..