Euromerx Pyrotechnic - Artificii & Evenimente

Efecte Pirotehnice de EXTERIOR

Vulcani - Efecte Pirotehnice de EXTERIOR 30 Euro
Artificii de sol pentru exterior cu durata de 60 sec si 6 metri inaltime.Se folosesc la iesirea din biserica dupa cununie,la sosirea la restaurant si la nuntile ce au loc in aer liber:valsul mirilor,momentul taierii tortului,etc. SERVICII COMPLETE , FARA INTERMEDIERE , PENTRU EVENIMENTE SPECIALE ! Euromerx Impex Srl Tel/Fax : 021.746.00.96 Mobil: 0744.500.329 / 0788.500.601 e-mail: euromerx@artificii.ro web: www.artificii.ro CERTIFICAT ISO 9001-ISO 14001 pentru ORGANIZARE..
CASCADE -Efecte pirotehnice de EXTERIOR 200 Euro
Artificii de exterior ca o PERDEA DE FOC.Are o latime de 3metri si inaltime de3,5 metri.Se foloseste in diferite momente ale evenimentului:valsul mirilor,momentul taierii tortului,etc SERVICII COMPLETE , FARA INTERMEDIERE , PENTRU EVENIMENTE SPECIALE ! Euromerx Impex Srl Tel/Fax : 021.746.00.96 Mobil: 0744.500.329 / 0788.500.601 e-mail: euromerx@artificii.ro web: www.artificii.ro CERTIFICAT ISO 9001-ISO 14001 pentru ORGANIZARE DE EVENIMENTE SI FOCURI DE ARTIFICII IMPOR..
Artificii - Cascade/ Efecte de Exterior 200 Euro
CASCADE Artificii de exterior ca o PERDEA DE FOC. Are o latime de 3metri si inaltime de 3,5 metri. Se foloseste in diferite momente ale evenimentului:valsul mirilor, momentul taierii tortului, etc. EFECTELE PIROTEHNICE Sunt Ideale La Momentul Valsului Mirilor, Al Taierii Tortului, La Iesirea Din Biserica/Dupa Cununia Religioasa Sau La Sosirea La Restaurant, sau diverse alte momente ale unui eveniment. EFECTE PIROTEHNICE DE INTERIOR SI EXTERIOR ARTIFICII TORT / JERBE ARGINTII CONFETT..
Artificii - Vulcani de Sol/ Exterior 30 Euro
Euromerx Impex SRL _ Servicii complete, fara intermediere, pentru Evenimente Speciale ! VULCANI Artificii de sol pentru exterior cu durata de 60 sec si 6 metri inaltime.Se folosesc la iesirea din biserica dupa cununie,la sosirea la restaurant si la nuntile ce au loc in aer liber:valsul mirilor,momentul taierii tortului,etc. Oferim focuri de artificii de diferite intensitati si in functie de tipul evenimentului ; personal specializat si cu experienta de peste 16 ani in domeniul piroteh..
EUROMERX IMPEX SRL-Artificii,Baloane,flori 1
EUROMERX IMPEX SRL _ Servicii complete, fara intermediere, pentru Evenimente Speciale ! Focuri de artificii–de diferite intensitati si in functie de tipul evenimentului ; personal specializat si cu experienta de peste 17 ani in domeniul pirotehnic fiind prima firma care a inceput acest gen de actvitate in Romania. Efecte pirotehnice de interior si exterior:artificii tort,artificii sol interior,sol exterior,Cascada-Perdea de Foc; Inscrisuri Pirotehnice :Inimi,Sigle Firme,Litere s..