DM Custom Works - Pereti despartitori si usi interior din sticla, Bucuresti

Pereti despartitori sticla

Pereti Bucatarie
Pentru sectorul rezidential majoritatea peretilor sunt solicitati pentru despartirea zonei de bucatarie de restul apartamentului. Casele si apartamentele moderne sunt livrate beneficiaririlor cu bucatarie open space, ceea ce nu este intotdeauna o solutie avantajoasa.Pentru a nu ocupa spatiu sunt recomandate inserarea usilor glisante suspendate, fara sina pe pardosela. Usile glisante sau batante au perii de etansare pentru pastrarea mirosului in bucatarie...
Pereti Pentru Dormitoare
Peretii despartitori impart un spatiu open space in doua sau mai multe camere.  Avantajul peretilor de sticla fata de peretii clasici din rigips este clar:  lasa lumina sa treaca in toate incaperile. Pentru intimitate se monteaza jaluzele sau draperii moderne.   ..
Pereti Despartitori Cu Usi Pliabile (Armonica)
Peretii despartitori mobili sunt o solutie de inchidere provizorie a noi camere sau de exemplu a unei bucatarii pe perioada cand se gateste. Avantajele usilor armonica sau pliabile:  nu ocupa spatiu, se manipuleaza usor, nu au sina in pardoseala. Se pot executa in doua variante:1. Pe latimea golului  se monteaza doua rame egale care se pliaza in lateral2. Pe latimea golului se executa 4 rame  egale, doua se pliaza prin glisare spre stanga iar celelalte doua spre dreapta.Principalu..
Pereti Cu Usi Batante
Peretii de sticla se monteaza pentru impartirea spatiilor in sectorul rezidential cat si office, asigura o bariera  fonica dar lasa lumina sa treaca. Usile sunt echipate standard  cu balamale, garnituri si broasca cu clanta si asigura o etansare impotriva mirosului. Profilelele din care sunt confectionate ramele fixe si usile  sunt mai suple decat cele clasice din aluminiu si vizual sunt foarte atragatoare, o partitie cu rame negre si sticla transparenta ..