Colegiul Tehnic Dinicu Golescu - Bucuresti

Facilitati

Masa calda gratuita
Pentru formarea unui comportament alimentar sanatos în rândul elevilor si promovarea unui stil de viata sanatos, CT Dinicu Golescu ofera pentru 100 de elevi ce doresc acest lucru, programul ”Masa calda gratuita”. Acest program este finantat integral de la bugetul local al Sectorului 1 si are ca obiectiv, pe de o parte, formarea comportamentelor sanatoase prin oferirea unui program de servire a mesei în mod regulat si punerea la dispozitie a unor alimente de calitat..
Biblioteca
CTDG pune la dispozitia elevilor sai si personalului didactic o biblioteca: ce dispune de un fond de carte de ce cuprinde aproximativ 40000 de publicatii (beletristica, manuale scolare, auxiliare didactice, etc);care vine în întâmpinarea nevoilor de informare, culturale si de petrecere a timpului liber ale elevilor împrumutând o gama variata de publicatii, ajutând elevii sa-si aleaga materialele, organizând activitati motivante  de promovare a lect..
Teren de sport
Are o suprafata de aprox. 4000 mp: doua terenuri pentru minifotbal care însumeaza o suprafata de 65mx30m, buturi, amenajate cu gazon artificial, tribune, vestiare. Permite organizarea în conditii optime a orelor de sport, antrenamentelor si a activitatilor sportive  extrascolare...
Sala de gimsatica si de forta
Sunt dotate astfel încât permit desfasurarea, în conditii optime,  a activitatilor în cadrul orelor de educatie fizica sau în cadrul orelor de antrenament (dusuri, vestiare, mese tenis, plase porti, ruleta, mingi, saci placaj, perne de contact, gardulete, conuri, scarite, veste de departajare, palsa porti handbal, palete tenis masa, bicicleta, aparat multifunctional, gantere, bare si discuri, lada gimnastica, capra sarituri, banci, saltele, trambulina semielast..
Cabinet medical
CTDG pune la dispozitia elevilor si personalului servicii medicale asigurate de un cabinet medical care: dispune de personal medical de specialitate, un medic si 1 asistenta medicala; asigura: controlul igienei alimentatiei prin supravegherea meniurilor saptamânale pentru cantina noastra scolara; triajul epidemiologic al elevilor la începutul anului scolar si dupa vacanta de iarna; consultatii periodice pentru elevi; acordarea primului ajutor; prevenirea si combaterea virozelo..
Internat CTDG
CTDG vine în sprijinul elevilor ce locuiesc în orase îndepartate de capitala. Dispunem de internat pentru baieti si fete, unde acestia au asigurate conditiile optime pentru a locui si a-si petrece timpul în mod constructiv, sub îndrumarea pedagogilor: camere de doua locuri si baie proprie, mobilier nou, masini de spalat, conexiune la internet...
Club sportiv CTDG
Clubul sportiv de rugby Colegiul Tehnic Dinicu Golescu promoveaza sportul ca un factor de dezvoltare, mentinere si îmbunatatire a sanatatii si ca posibilitate de integrare sociala a fiecarui copil prin exercitiul fizic practicat si a autodisciplinei. Rugby-ul – este un sport care educa ambitia, curajul, emulatia, atentia distributiva, hotarârea, fermitatea, onestitatea, multiple trasaturi de vointa si caracter, bazându-se pe respect si fair-play. Istoria scolii noastre ..