Carpet & More - Covoare, mochete, parchet, Bucuresti

Parchet

Parchet Dublustrafificat
Parchetul dublustratificat, datorita grosimii si structurii pe care le are, se poate monta peste incalzirea in pardoseala (cea cu apa, nu electrica). Stratul de baza, tip grila, permite trecerea caldurii mult mai usor pana la stratul de suprafata, totodata oferindu-i si stabilitate, astfel lemnul nu mai lucreaza in timp, putand fi montat si in bai sau bucatarii. Dimensiunile lamelelor la parchetul dublustratificat ajuta la crearea mai multor tipuri de montaje clasice, iar esentelele diversificat..
Parchet Masiv
Parchetul masiv actioneaza ca un izolator termic natural. Cu cat stratul de lemn este mai gros, gradul de izolare creste. 1 cm de lemn este echivalentul a 4 cm de caramida, despre care stim ca este un foarte bun izolator termic. Acest tip de parchet oferta posibilitatea montarii in diverse moduri (bradut, tabla de sah, englezeste etc). Parchetul masiv se poate rascheta, deci are o durata mare de viata, cu mentiunea ca maximul de raschetare este de 2-3 mm deasupra nut-ului. Deoarece este un produ..
Parchet Triplustratificat
Parchetul triplustratificat este realizat 100% din lemn, cu o combinatia perfecta de finisaje deosebite. Aspectul natural al lemnului cat si textura acetuia pot fi gasite în placi de dimeniuni mari de pana la 6 m lungime. Instalarea nici nu ar putea fi mai usora, deoarece acest parchet poate fi montat fara adeziv prin sistem click. În acest caz placile nefiind lipite pe suprafata, exista posibilitatea sa le demontati si sa le folositi din nou într-o alta camera, avand astfel o ..