Bromar Cleaning - Deratizare, dezinsectie, dezinfectie si curatenie profesionala, Bucuresti

Servicii de Curatenie

Curatenie la domiciliu Bucuresti
Spatiul tau e cel mai important mediu pentru tine si activitatea ta. Chiar daca nu esti prezent mereu, cel mai important e sa ai un mediu curat si igienizat complet. Bromar Expert va avea grija de locuinta ta asa cum se cuvine cu ajutorul echipelor dedicate serviciului integrat de curatenie la domiciliu. Serviciul de curatenie la domiciliu in Bucuresti a fost creat ca urmare a unei nevoi aparute in viata oamenilor ce isi petrec timpul in capitala Romaniei. Aglomeratia, lipsa timpului si apariti..
Curatenie spatii exterioare
Fie ca vorbim de curti, trotuare, alei sau terase, Bromar Expert are o echipa dedicata acestui tip de serviciu de curatenie spatii exterioare. Cu echipamente noi si materiale de calitate, Bromar Expert vine in ajutorul dumneavoastra pentru a putea avea un spatiu curat si mai ales primitor atat in interior cat si in zona exterioara. Asemeni fatadelor si a peretilor exteriori ai cladirilor, spatiile exterioare joaca un rol important in intregirea imaginii de ansamblu a unui imobil. Noi, la Bromar..
Curatenie fatade & Alpinisti Utilitari
Exteriorul unei cladiri impacteaza intotdeauna. Pentru a putea avea mereu o cladire care sa straluceasca si mai ales care sa iasa in evidenta, Bromar Expert a specializat o echipa pentru acest serviciu de curatenie fatade, in care alpinistii utilitari au in responsabilitate curatenia profesionala a suprafetelor de sticla care imbraca cladirea. Curatenie fatade & Alpinisti Utilitari – Exteriorul unei cladiri impacteaza intotdeauna. Pentru a putea avea mereu o cladire care sa straluceas..
Curatenie Hoteluri
De-a lungul timpului si mai ales datorita diversitatii proiectelor in care au fost implicate echipele Bromar Expert au devenit specialziate in diverse tipuri de servicii de curatenie profesionala. Periodic desfasuram teste de procedura si training-uri de specialzare pentru fiecare tip de serviciu de curatenie profesionala în parte. Avem, astfel garantia ca echipele noastre vor fi întotdeauna în pas cu evolutiile tehnologice. Ne-am specializat in: Servicii de curatenie profesi..
Curatenie dupa constructor
Constructia unui imobil sau pur si simplu o modificare a spatiului actual lasa in urma cantitati mari de murdarie si reziduri. Bromar Expert va ajuta in acest caz cu un serviciu complet de curatenie dupa constructor cu ajutorul echipei dedicate acestui segment. Ne ocupam de la igienizarea zonei pana la transferul deseurilor in spatiile amenajate. Constructia unei cladiri sau extinderea acesteia, presupune inca din faza de planificare, gasirea unei solutii privind curatenia. Bromar Expert va aju..
Curatenie Birouri
Cele peste 50 de cladiri de birouri in care ne facem simtita prezenta ne stau drept garantie a calitatii serviciilor de curatenie pentru birouri. Cu echipe spacializate pe acest serviciu, cu bunavointa si echipamentele potrivite, Bromar Expert este gata sa se ocupe de biroul tau pentru a le putea oferi colegilor tai un mediu de lucru placut. Mediul de lucru reprezinta pentru multi dintre angajati este o a doua casa. Acestia petrec in medie 8h/zi, in care isi desfasoara activitatea. Pentru a obt..