Techno Electro Security Company - proiectare, instalare, intretinere sisteme tehnice de securitate Bucuresti

Analiza de risc la securitatea fizica

Documentele necesare analizei de risc
Documentele necesare analizei de risc la securitatea fizica sunt urmatoarele: -copie dupa documentul care face dovada dreptului de proprietate sau de folosinta asupra obiectivului ce urmeaza a fi analizat; - copie dupa certificatul de inregistrare la Registrul Comertului; - planul de paza in cazul obiectivelor preexistente (nu este necesar in cazul obiectivelor care nu au instituita paza cu personal uman conform art. 6 din Normele metodologicede aplicare a Legii 333/2003 privind paza obiectiv..
Analiza de risc la securitatea fizica
Analiza de risc la securitatea fizica constituie fundamentul adoptarii masurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor si valorilor prevazute de lege, transpuse în planul de paza si proiectul sistemului de alarmare. Analiza de risc la securitatea fizica se materializeaza prin documentatia întocmita în cadrul procesului standardizat de management al riscului, prin care se determina, în mod dinamic, masurile necesare si aplicabile pentru încadrarea riscurilor de se..
Raportul de evaluare
Raportul de evaluare este instrumentul prin care evaluatorul de risc la securitate fizica comunica clientului, sau altei persoane desemnate de acesta, rezultatele si concluziile evaluarii. Raportul de evaluare este un document care, prin modul de prezentare si terminologia sa, trebuie sa exprime o opinie clara, neechivoca si suficient de detaliata pentru a garanta ca informeaza corect despre toate aspectele-cheie si ca nu poate da nastere la neintelegeri asupra situatiei reale si as..
Grila de evaluare
Grila de evaluare a riscului la securitatea fizica se completeaza pentru situatia în care riscul a fost tratat, iar nivelul acestuia se încadreaza în domeniul riscului acceptabil. Raportul de evaluare si tratare a riscurilor la securitatea fizica si grila de evaluare se semneaza de catre evaluatorul de risc la securitatea fizica. În categoria documentelor-suport intra: chestionare, declaratii, alte documente specifice, date obtinute si folosite în procedura de eva..