ArhiAnd, Birou Arhitectura Bucuresti

PROIECTE de CASE si VILE

CASA B.P.
PREZENTARE PROIECT   Proiectul prezentat propune o locuinta unifamiliala , situata intr-o zona urbana, ce deserveste o familie formata din 3-4 membrii. Casa se desfasoara ca regim de inaltime pe Subso, Parter si Etaj si Mansarda, avand o arhitectura contemporana. Organizarea functionala este clasica. La parter se afla zona de zi cu living, dinning , birou,  bucatarie, garaj si anexe de depozitare. La etaj se afla doua dormitoare , fiecare cu baie si dressing. Subsolul se desfasoara ..
CASA A.M.
PREZENTARE PROIECT  Proiectul prezentat propune o locuinta unifamiliala , situata intr-o zona de campie, ce deserveste o familie formata din 3-4 membrii. Casa se desfasoara ca regim de inaltime pe Subso, Parter si Etaj, avand o arhitectura inspirata din casele de prerie ale lui Frank Loyd Wright. Organizarea functionala este clasica. La parter se afla zona de zi cu living, dinning , birou deschis, bucatarie, garaj pentru doua masini si anexe de depozitare. La etaj se afla trei dormitoare,..
CASA D.B.
     Locuinta este in sistem duplex destinata locuirii a doua familii . Amplasamentul casei se afla la liziera unei paduri, cu deschidere spre partea de S, S-E. Aceasta amplasare a determinat o repartizare a functiunilor de zi catre fatada principala a casei , lasand functiunile nocturne catre padure.      Constructia are regim de inatime demisol+parter+etaj+etaj mansardat. din cauza faptului ca terenul este in panda , avand o diferenta de nivel de aprox..
CASA DE VACANTA
PROIECTUL  DE FATA PROPUNE O CASA DE VACANTA LA MUNTE SITUATA LA POALELE MASIVULUI PIATRA CRAIULUI. ARHITECTURA CASEI ESTE UNA SPECIFICA ZONELOR DE MUNTE.  PE LATURA DINSPRE  VEST , SARPANTA ESTE DISPUSA LA UN UNGHI  DE  60  DE GRADE PENTRU A PROTEJA IMPOTRIVA VANTURILOR  PUTERNICE IAR IN PARTEA  DE EST PANTA ESTE MULT MAI LINA , PERMITAND   O BUNA VIZIBILITATE. DIN PUNCT DE VEDERE FUNCTIONAL , DISPUNEREA CLASICA A SPATIILOR ESGTE INVERSATA, LA..
CASA G.C.
PREZENTARE PROIECT   Proiectul prezentat propune o locuinta unifamiliala , situate intr-o zona rezidentiala a orasului, ce deserveste o familie formata din 3 membrii. Casa se desfasoara ca regim de inaltime doar pe parter, avand o arhitectura moderna care se integreaza prin forma si prin tratarea fatadelor cu placaj de caramida in specificul zonei protejate. Locuinta se retrage de la alniamentul strazii cu 3 m , poarta de acces in curte desfasurandu-se in continuarea fatadei principale c..
CASA D.N.
PREZENTARE PROIECT  Proiectul prezentat propune o locuinta unifamiliala , situate intr-o zona rezidentiala a orasului, ce deserveste o familie formata din 4 membrii. Casa se desfasoara ca regim de inaltime pe subsol partial, parter si doua etaje, avand o arhitectura moderna care se integreaza prin forma si prin tratarea fatadelor  in specificul zonei protejate.   Etajele  sunt decalate pe inaltime cu jumatate de nivel, ruptura producandu-se in zona  scarii, care es..
CASA E.N.
PREZENTARE PROIECT DE ARHITECTURA   Proiectul prezentat propune o locuinta unifamiliala , situata intr-o zona urbana, ce deserveste o familie formata din 5 membrii. Casa se desfasoara ca regim de inaltime pe Parter si Etaj , avand o arhitectura moderna. Organizarea functionala este clasica. La parter se afla zona de zi cu living, dinning , birou,  bucatarie, garaj si anexe de depozitare. La etaj se afla trei dormitoare pentru copii , fiecare cu dressing, dormitorul matrimonial cu ba..
CASA B.C.
Poriectul propune o locuinta unifamiliala de mici dimensiuni , avand o suprafata construita la sol de  75 mp. Locuinta este destinata unei familii formata din trei membrii. Repartitia functionala este clasica , cu zona de zi la parter , bucatarie deschisa si spatii de depozitare. La etaj se afla 3 dormitoare  deservite de un dressing si o baie comuna. Arhitectura casei este una moderna , care se integreaza intr-o zona periferica a unui oras de munte.   S construit parter &..