Academica Medical Center

Servicii Medicale HIGH-TECH

Cura Varicelor
Tratamentul minim-invaziv VNUS CLOSURE FAST - Tehnica ABLATIEI ENDOVENOASE SEGMENTALE CU RADIOFRECVENTA - - Un adevarat pas inainte in tratamentul modern al varicelor - Fara durere. Fara semne. Rapid. Eficient.Cu revenire a 2 a zi in activitate. Despre boala varicoasa Prezenta venelor dilatate permanent (a ectaziilor venoase) la nivelul membrelor inferioare reprezinta desigur o problema estetica, in spatele careia exista intotdeauna ascunsa o reala problema de sanatate - boala cronica v..
Estetica
PLATFORMA CUTERA TITAN & "XEO"Cea mai avansata stiinta si tehnologie din lume in Anti-Aging si estetica"Love of beauty is taste. The creation of beauty is art" Cand vorbim despre delicatele procedurile non-chirurgicale de reintinerire cu totii ne dorim rezultate spectaculoase, care sa poata concura cu adevarat chirurgia plastica, fara efecte nedorite. Centrul Medical Academica, este una dintre putinele clinici din tara care are la dispozitie pentru procedurile estetice non-chirurgicale, ce..
Endoscopia Si Videocapsula
EXPLORAREA TUBULUI DIGESTIV CU VIDEOCAPSULA Daca endoscopia clasica oferea posibilitatea vizualizarii mucoasei esofagului si stomacului (endoscopia digestiva superioara) respectiv a colonului si a zonei terminale a intestinului (colonoscopia si rectoscopia), teritoriul intestinului subtire, avand o lungime considerabila si un diametru destul de mic, ramanea, pana de curand, o "pata alba" pe harta vizualizarii tubului digestiv. Endoscopia cu videocapsula este o descoperire mult asteptata..
Departamentul de medicina materno-fetala
Departamentul de medicina materno-fetala..
Imagistica Medicala
Centrul Medical Academica deţine un departament complet de imagistică medicală, dotat cu aparatură din gama premium de la General Electric Healthcare: un echipament de rezonanţă magnetică nucleară, un computer tomograf şi un aparat de radiologie convenţională – platforme de ultimă generaţie, ce ofera posibilitatea unor investigaţii non-invazive excepţionale. REZONANŢA MAGNETICĂ NUCLEARĂ Rezonanţa magnetică se bazează pe imagini ce reprezintă echivalentul vizu..
Osteodensitometria DEXA
Osteodensitometria este o investigaţie paraclinică de măsurare a densităţii osoase şi reprezintă o metodă de detectare a osteoporozei, precum şi a altor probleme ale tesutului osos. Osteodensitometrul LUNAR PRODIGY ADVANCE este un aparat de diagnostic imagistic ce foloseste tehnologia DEXA – Dualenergy X-ray Absortiometry, caracteristicile acestuia recomandându-l ca fiind un sistem de diagnostic de avangardă. Osteodensitometria DEXA este una dintre cele mai modern..
Ecocardiografia
In cadrul Centrului Medical Academica, beneficiam de experienta deosebita a personalului nostru de specialitate in ceea ce priveste investigatia cordului prin ecocardiografie. Ecocardiografia ocupa un loc esential in abordarea moderna diagnostica si terapeutica ca si in managementul unei palete largi de afectiuni cardiovasculare, reprezentand una dintre achizitiile tehnologice cele mai importante ale medicinei moderne. Ce tip de informatii poate oferi examinarea ecocardiografica modern..