INTERCAM Broker d'Assurance

Asigurari auto

Casco
CINE POATE SA INCHEIE O ASIGURARE CASCO SI CE CONDITII TREBUIE SA INDEPLINEASCA AUTOVEHICULUL? Asiguratorul asigura persoanele fizice si juridice numite asigurati in schimbul platii primelor de catre acestea, pentru pagubele produse, ca urmare a intervenirii riscurilor asigurate, autovehiculelor inmatriculate in Romania, fata de care acestea au un interes. Autovehiculele trebuie sa aiba in momentul incheierii asigurarii, inspectia tehnica valabila.   CE AUTOVEHICULE SE POT ASIGUR..
RCA
CE SE POATE ASIGURA: – persoanele fizice sau juridice ce detin autovehicule inmatriculate in Romania sau in strainatate. PENTRU CE RISCURI SE ASIGURA: prejudiciile de care asiguratul sau persoanele cuprinse in asigurare raspund, in baza legii, fata de terte persoane pagubite prin accidente de autovehicule pe teritoriul Romaniei, si anume:– deces sau vatamare corporala;– avarii sau distrugeri ale unor bunuri (inclusiv autovehicule). PENTRU CE RISCURI SE ASI..
Carte verde
CINE TREBUIE SA SE ASIGURE SI IN CE CONDITII? Asiguratorul asigura persoanele fizice si juridice, care detin autovehicule, pentru cazurile de raspundere civila fata de terte persoane pagubite prin accidente de autovehicule produse in afara teritoriului Romaniei. In baza politei de asigurare Asiguratorul, se angajeaza ca la producerea riscurilor prevazute sa despagubeasca tertele persoane pagubite prin accidente de autovehicule. CARE SUNT RISCURILE ASIGURATE? Sumele pe care Asiguratul ..
CMR
POLITA DE ASIGURARE PRIVIND RASPUNDEREA TRANSPORTATORULUI, IN CALITATE DE CARAUS, PENTRU MARFURILE TRANSPORTATE IN TRAFIC INTERNATIONAL PE SOSELE (CMR) Asigurarea este destinata transportatorilor de marfuri in trafic international pe sosele si acopera consecintele financiare ale raspunderii civile contractuale la care transportatorul se poate expune, prin avarierea sau pierderea marfurilor ca urmare a culpei sale, în concordanta cu prevederile Conventiei referitoare la contractul de t..
CARGO
ASIGURAREA CARGO: Acest produs se adreseaza in principal, dar nu exclusiv societatilor de import-export, producatorilor si caselor de comert la intern sau internationale, care genereaza fluxuri de marfa. OBIECTUL ASIGURARII: Pierderea sau avaria bunurilor pe timpul transportului rutier, feroviar, maritim sau combinat, cauzate de un risc asigurat in una din Conditiile de asigurare (A), (B), (C). ASIGURAREA INCHEIATA IN CONDITIILE DE ASIGURARE (A), (B) SAU (C) POATE FI EX..