Papion, Restaurant - Bucuresti

Ofertă meniu nuntă #3

STARTER RECE

  • Mousse de ton pe pat de lime
  • Foie gras cu jeleu de gutui
  • Aspic de curcan în culori
  • Terină de pui cu legume și ciuperci
  • Ruladă de spanac cu șuncă
  • Cheesecake cu somon fumée și chivas
  • Coșuleț de tagliatelle de morcov, țelină,
  • ananas și prosciuto crudo
  • Vol-au-vent cu gorgonzola și nucă
  • Salată de creveți

ANTREU CALD

  • Fel de pește la alegere*
  • Risotto cu șofran și alune / Cartofi parisiennes
  • Decor de legume
  • Sos (în funcție de tipul de pește)

FEL TRADIȚIONAL

  • Sărmăluțe în foi de viță / varză
  • Mămăliguță, bacon crispy și roșii concasse

FEL PRINCIPAL

    La alegere:

  • Duet de mușchi de vită cu piept de pui și bacon /
  • Rață cu ceapă caramelizată și coacăze roșii /
  • Duet piept de curcan și mușchiuleț de porc
  • La alegere:

  • Cartofi Duchesse / Budincă de cartofi
  • Salată de sezon

TORT Prețuri pentru Salon Ballroom:

  • *Doradă la cuptor - 300lei/pers
  • *Somon crispy cu spanac - 320lei/pers
  • *Wellington de somon cu spanac - 330lei/pers
  • *Duet de somon cu șalău în mantie - 330lei/pers
  • *File de biban de mare - 340lei/pers
  • **Salon Lasser cu 20 lei mai putin / meniu