Papion, Restaurant - Bucuresti

Ofertă meniu nuntă #2

STARTER RECE varianta A

  • Terină din brânzeturi cu legume
  • Vol-au-vent cu salată de ciuperci și pui
  • Roastbeef cu sos tartar
  • Balotină de pui în mantie de foietaj
  • Canapea cu gorgonzola și nucă caramelizată
  • Coșuleț cu salată Primavera și Bresaola
  • Fantezie cu pate de rață și măsline verzi
  • Terină de macrou afumat și sfeclă roșie
  • Măsline Kalamata

STARTER RECE varianta B

  • Vol-au-vent cu salată a la Rousse
  • Cheesecake sărat cu somon fumée și chivas
  • Roastbeef cu sos tartar
  • Sushi cu pește afumat și legume
  • Balotină de pui în mantie de foietaj
  • Brioșe cu șuncă de Praga și Emmentaler
  • Coșuleț cu salată Primavera și nucă
  • Ruladă de pui, șuncă de curcan și legume
  • Mini frigărui Caprice

ANTREU CALD

  • Fel de pește la alegere*
  • Duet de risotto / Cartofi Parisiennes
  • Decor de legume
  • Sos (în funcție de tipul de pește)

FEL TRADIȚIONAL

  • Sărmăluțe în foi de varză
  • Mămăliguță, bacon crispy, roșii Concasse

FEL PRINCIPAL

  • Rulouri din piept de pui
  • Cotlet de porc împănat / ruladă de porc
  • Cartofi Duchesse
  • Salată de sezon

TORT Prețuri pentru Salon Ballroom:

  • *Păstrăv la cuptor - 240lei/pers
  • *Doradă la cuptor/ Păstrăv defiletat - 250lei/pers
  • *Somon crispy cu spanac - 260lei/pers
  • *Wellington de somon cu spanac - 270lei/pers
  • *Duet de somon cu șalău în mantie - 270lei/pers
  • **Salon Lasser cu 20 lei mai putin / meniu