Papion, Restaurant - Bucuresti
Ofertă meniu nuntă #2
STARTER RECE varianta A
- Terină din brânzeturi cu legume
- Vol-au-vent cu salată de ciuperci și pui
- Roastbeef cu sos tartar
- Balotină de pui în mantie de foietaj
- Canapea cu gorgonzola și nucă caramelizată
- Coșuleț cu salată Primavera și Bresaola
- Fantezie cu pate de rață și măsline verzi
- Terină de macrou afumat și sfeclă roșie
- Măsline Kalamata
STARTER RECE varianta B
- Vol-au-vent cu salată a la Rousse
- Cheesecake sărat cu somon fumée și chivas
- Roastbeef cu sos tartar
- Sushi cu pește afumat și legume
- Balotină de pui în mantie de foietaj
- Brioșe cu șuncă de Praga și Emmentaler
- Coșuleț cu salată Primavera și nucă
- Ruladă de pui, șuncă de curcan și legume
- Mini frigărui Caprice
ANTREU CALD
- Fel de pește la alegere*
- Duet de risotto / Cartofi Parisiennes
- Decor de legume
- Sos (în funcție de tipul de pește)
FEL TRADIȚIONAL
- Sărmăluțe în foi de varză
- Mămăliguță, bacon crispy, roșii Concasse
FEL PRINCIPAL
- Rulouri din piept de pui
- Cotlet de porc împănat / ruladă de porc
- Cartofi Duchesse
- Salată de sezon
TORT Prețuri pentru Salon Ballroom:
- *Păstrăv la cuptor - 240lei/pers
- *Doradă la cuptor/ Păstrăv defiletat - 250lei/pers
- *Somon crispy cu spanac - 260lei/pers
- *Wellington de somon cu spanac - 270lei/pers
- *Duet de somon cu șalău în mantie - 270lei/pers
**Salon Lasser cu 20 lei mai putin / meniu