Lions Clean Services - servicii profesionale de curatenie si dezinsectie Bucuresti
Lions Clean va ofera servicii de dezinsectie, dezinfectie, deratizare de cea mai buna calitate. Obiectivul nostru este ca in mod profesional sa combatem si sa prevenim bolile infectioase si parazitare prin:
1. distrugerea germenilor cauzali, 2. distrugerea gazdelor intermediare, 3. distrugerea vectorilor animati (muste, tantari, gandaci, paianjeni, molii, soareci, sobolani etc.) purtatoare a milioane de germeni patogeni.
Acest scop il realizam prin prestarea serviciilor de:
a. Dezinsectie - cu substante care nu emana miros,organo fosforice cu o remanenta intre 1-2 luni de la data aplicarii, nu pateaza si nu sunt daunatoare animalelor si pasarilor de companie (acvarii cu pesti, canari, caini, pisici etc.) utilizabile in prezenta omului - biodegradabile.
b. Dezinfectie - cu substante puternic virucide (ex. pentru combaterea gripei aviare), bactericide (gram pozitiv si gram negativ), algicide si fungicide, necorosive si stabile chimic - biodegradabile. Substantele, folosite de noi, protejeaza suprafetele si aerul din incinte.
c. Deratizare - cu substante care actioneaza prin blocarea sistemului nervos central si coagularea sangelui daunatorilor (soareci, sobolani) ce asigura rezultate spectaculoase
Firma LIONS CLEAN SERVICES dispune de urmatoarele tipuri de avize si certificate ISO:
-autorizatie unitate protejata; - autorizatia sanitara; - autorizatie sanitar veterinara; - autorizatie IGP pentru detinerea si utilizarea de substante toxice; - autorizatie D.D.D.emisa de Primaria Municipiului Bucuresti; - ISO 9001:2000 - ISO 14001:2005 - ISO 18001:2007
Substantele utilizate pentru serviciile de dezinsectie, dezinfectie, deratizare sunt din grupa a III a si a IV a de toxicitate sunt avizate si aprobate de: Organizatia Mondiala a Sanatatii, Ministerul Sanatatii si Familiei, Institutul de Sanatate Publica. Preturile noastre sunt in functie de suprafata estimata, gradul de infestare si periodicitatea lucrarilor. La calculul suprafetelor pentru operatiunile de dezinsectie si dezinfectie se va aplica un coeficient de 2.5 dat de Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare, prin Ordinul nr. 76 P.T./1981 in care se regasesc tavanele, perertii despartitori, usile, caloriferele si altele, indiferent daca inaltimea este mai mare de 2.5 m (sau mai mica), intrucat nu se trateaza numai colturile si pardoseala. Legislatia in vigoare stipuleaza in mod clar importanta si periodicitatea lucrarilor de dezinsectie si deratizare, precum si consecintele neefectuarii lor. Principalele acte normative care reglementeaza astfel de operatiuni sunt: - Legea nr. 3/1978 privind asigurarea sanatatii publice. - Legea nr. 5/1982 privind protectia plantelor cultivate, a padurilor si regimul pesticidelor. - Ordinul MS nr. 536/1997 care prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni, de preferat primavara si toamna. - Legea nr. 10/26.05.1998 privind asistenta de sanatate publica, publicata in Monitorul Oficial nr. 204/1998 cap. 5, art. 28 "Agentii economici si celalate persoane juridice sunt obligate sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru aplicare masurilor de dezinsectie si deratizare periodice". - Legea nr. 344/31.05.2002 privind stabilirea si sanctionarea contavenientilor la normele legale de igiena si sanatate publica: art. 11 - este contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 RON (20.000.000 ROL) la 8.000 RON (80.000.000 ROL) neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii.