Control Insect - Dezinsectie, deratizare si dezinfectie, Bucuresti

Dezinsectie

Dezinsectia reprezinta totalitatea mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a insectelor, care vehiculeaza si transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale.

Indiferent de industria în care va aflati, nu va puteti permite riscul de a pierde clienti din cauza gândacilor, tântarilor sau a altor insecte. La Control Insect suntem specialisti în combaterea daunatorilor. Politica organizatiei este de a ne adapta serviciile de control al daunatorilor în functie de nevoile clientului. Urmarim sa colaboram cu clientul formând o echipa pentru a crea o solutie eficienta si rapida de combatere a problemelor.

Preturile pentru serviciile dezinsectie oferite variaza în functie de mai multi factori. Tipul daunatorului vizat, suprafata imobilului si tipul substantei utilizate determina in principal pretul unui serviciu. De asemenea, numarul de operatii si timpul alocat prestarii serviciilor pot reprezenta niste factori decisivi. Toate substantele folosite detin avizul Ministerului Sanatatii si se încadreaza în grupa 3-4 de toxicitate.

Substante utilizate:

Insecticid Bayer MaxForce IC, Insecticid Bayer Aqua K-Othrine EW 20, Insecticid Ghilotina i14 Cytrol, Insecticid Quick Bayt 2EXTRA WG 10, Insecticid Cymina Plus