Axiven Pest Control - Deratizare, dezinsectie, Dezinfectie ,Bucuresti si Ilfov
Prezinta, în general, un ansamblu de proceduri, metode si procese care au ca scop eliminarea microbilor si microorganisemlor, fie de origine animala, fie de origine vegetala, care pot dauna. Prin acest proces se urmareste dezinfectarea suprafetelor exterioare si interioare, materiale, pereti, obiecte, distrugând microbii. Întreg procesul se realizeaza prin metode fizice si chimice, ambele avand ca obiectiv principal prevenirea si combaterea infectiilor si bolilor transmisibile. Procesul poate dura 10-60 minute, în functie de tipul agentului patogen si de concentratia aplicata pentru fiecare tip de infestare în parte, conform indicatiilor. Dupa aplicare, se recomanda ca spatiul dezinfectat sa fie aerisit timp de cel putin 120 de minute.
AXIVEN Pest Control foloseste aplicatii specializate si moderne pentru dezinfectarea spatiilor interioare si exterioare împotriva bacteriilor, microbilor si altor agenti patogeni. Toate metodele folosite sunt aprobate de ANSVSA. Dezinfectia se poate realiza cu urmatoarele echipamente:
- pompe cu pulverizare reziduala/pulverizator manual
- fogger ceata cald (fumigatie)/ceata rece
- atomizoare ceata
Toate produsele folosite au un spectru larg de actiune asupra agentilor patogeni si sunt avizate de Ministerul Sanatatii. Dezinfectarea suprafetelor este necesara pentru mentinerea sanatatii si împiedicarea transmiterii bacteriilor sau bolilor infectioase, mai ales în zone în care exista un trafic mare, cum sunt spitalele, hotelurile, gradinitele, salile de curs, transportul public.
Toate produsele utilizate au un spectru larg de actiune asupra principalilor agenti patogeni si sunt avizate de Ministerul Sanatatii.
METODE DE DEZINFECTIE
- pulverizare cu substante- metoda care se realizeaza cu ajutorul pompelor de înalta sau joasa presiune(atomizoare). Este cea mai practica si des folosita de catre specialistii AXIVEN Pest Control
- nebulizarea-ceata rece, metoda care are la baza ca solvent, apa. Suprafetele sunt acoperite în profunzime, metoda fiind folosita atât în interior, cât si în exteriorul spatiilor, cantitatea de produse iritante fiind mica sau aproape inexistenta.
- termonebulizarea-ceata calda-proces prin care dezinfectia se realizeaza cu ajutorul unui aparat numit termonebulizator, care functioneaza pe baza de benzina si care transforma solutia de lucru în particule fine, la nivel de micron. Particulele fiind usoare se încalzesc de la aerul generat de motor si plutesc în aer. Metoda este folosita pentru suprafetele mai mari, mai extinse si pentru vegetatii dense.
CÂND SE REALIZEAZA DEZINFECTIA?
Actiunea trebuie realizata periodic, responsabil si eficient, aceasta fiind repetata la cerere de fiecare data când este nevoie. În unitatile de alimentatie publica este recomandata dezinfectarea o data pe luna, în timp ce în alte domenii se poate repeta procesul si dupa o perioada de 3 luni. Unitatile medicale, pe de alta parte, au regim special, în functie de spatiul care urmeaza a fi dezinfectat, cum sunt salile de operatie sau saloanele pacientilor, existând alte prevederi interne de combatere a bacteriilor.
În functie de situatie, împreuna cu AXIVEN Pest Control puteti alege varianta optima prin care se poate realiza dezinfectia. Substantele folosite de specialisti sunt avizate si fac parte din grupele TP2 si TP4, avand o puternica actiune bactericida, virucida, fungicida, microbactericida si levuricida.
Tip de produs 2-TP2:
- dezinfectantele pentru spatii private si zone de sanatate publica si alte biocide
- produsele utilizate pentru dezinfectia aerului, suprafetelor, echipamentului, mobilierului, care nu sunt utilizate pentru contact direct cu produse alimentare, furaje, in zone private, publice, inclusiv spitale, precum si produse utilizate ca algicide.
Domeniile de utilizare includ bazinele de înot, ape de îmbaiere, sisteme de aer conditionat, acvarii, peretii si podelele din spatiile destinate îngrijirii sanatatii, deseuri spitalicesti.
Tip de produs 4-TP4
- dezinfectant pentru industria alimentara si industria de preparare a furajelor
- produse utilizate pentru dezinfectia echipamentului, ustensilelor, recipientelor aferente productiei, depozitarii sau consumului de almente, bauturi si furaje pentru oameni si animale.