Ana Event, Organizari evenimente corturi - Bucuresti

Inchirieri corturi nunti si alte petreceri

Inchirieri corturi nunti si alte petreceri private:

  • aniversari
  • botezuri

Nunta este un eveniment magic pentru orice fata. Unele au parte de nunti mari, desprinse parca din povesti, in timp ce altele aleg un eveniment mai simplu si mai relaxat. Indiferent de preferintele tale, un organizator de nunti te va ajuta sa obtii maximum din acea zi. Unul din cele mai importante lucruri care trebuie avute in vedere atunci cand esti gata sa anunti nunta, este sincronizarea!

Ai nevoie de cel putin un an ca sa planifici in totalitate, sa organizezi si sa te pregatesti pe tine si pe logodnicul tau pentru acea zi. Nimic nu este mai rau ca grabirea planurilor tale de nunta si omiterea anumitor aspecte. Iti vei aminti acea unica parte pentru tot restul vietii, iar restul acelei zile va parea neimportant, prin comparatie. Fa-ti o favoare si angajeaza pe cineva care sa se ocupe de organizarea nuntii in locul tau. Daca optezi pentru o nunta la cort, e bine ca firma pe care o alegi sa ofere si inchiriere de corturi, pentru a nu apela la inca o companie.

 

In functie de tipul, tematica si locatia evenimentului dvs., va oferim solutii pentru eficientizarea spatiului si amenajarea corturilor. Trebuie sa luati in considerare numarul persoanelor gazduite si modul in care acestea se vor aseza. In cazul evenimentelor festive, nu uitati de scena, ring de dans, bar, bufet.