Ada Catering evenimente - Bucuresti
Acordam o grija deosebita in prepararea mancarii pentru copii.
Alegem cele mai proaspete legume si fructe
Servicii de catering
“Ada Catering”, firma specializata pe preparare si livrare de produse culinare pentru scoli si gradinite, va ofera o gama variata de produse.Prioritatile societatii noastre sunt COPIII SANATOSI. Pentru aceasta promovam servicii de calitate prin aplicarea unor norme stricte de igiena si securitate a alimentelor, asigurand un echilibru nutritional optim al meniurilor.
Din aceasta dorinta societatea noastra cultiva vlastari si germeni de floarea soarelui, creson, ridichie, rucola, brocolli, mazare etc. pentru asezonarea salatelor.
Va oferim doua variante de prezentarea a produselor:- ambalarea preparatelor individual in caserole aseptice, tacamuri de unica folosinta;- ambalarea produselor, vrac, in vase de inox inchise ermetic
.- Pret meniu:
ambalat individual / ambalat vrac-
Felul I, felul II,
chifla, desert - 14 lei - 12 lei-
Felul I, chifla, desert - 5 lei
- 4 lei- Felul II, chifla, desert
- 11 lei - 10 lei
Desertul este preparat zilnic in laboratorul propriu. Folosim produse naturale, fara aditivi, cu continut de zahar de 10g/ 100g produssi continut de grasimi de pana in 15g/ 100g produs.Meniul poate fi personalizat in functie de preferinte.
Transport franco- beneficiar in sectorul
4.Cost transport 250 ron/ luna in sectoarele 3 si 5.Societatea noastra ofera vouchere cadou in functie de numarul de meniuri comandat.
Informatii:
Tel: 0728.106.101; 0728.106.100
www.adacatering.ro
FELUL1
Ciorbe:
1. Ciorbita de perisoare
2. Ciorbita de legume
3. Ciorbita de vacuta
4. Ciorbita de pui cu taietei de casa
5. Ciorbita de dovlecei
6. Ciorbita de curcan acrita cu bors
Supe:
7. Supa cu galuste
8. Supa crema de legume cu crutoane
9. Supa de rosii cu fidea
10. Supa de pui cu turnatei de casa
11. Supa din rasol de vitel cu tagliatelle
Felul II
12. Snitel de pui cu piure/ cartofi prajiti si salata (80/100/100g)
13. Chiftelute marinate la cuptor cu dsalata (80/ 150/ 100g)
14. Pulpe de pui la cuptor cu pilaf de orez si salata e sezon (80g/150/ 100g)
15. Ficatei Lyonezi la cuptor cu piure si salata (80/150/100g)
16. Cod pane cu cartofi natur si lamaie (80/150g)
17. Ghiveci ardelenesc (250g)
18. Paste milaneze - carne si sos de rosii (250g)
19. Musaca la cuptor (250g)
20. Vitel la cuptor pe pat de legume (80/200g)
21. Cartofi frantuzesti la cuptor cu branza, smantana si ou (250g)
22. Pui Shanghai cu pilaf si salata (80/150/100g)
23. Mancarica de mazare cu carne de pui si marar verde (250g)
24. Frigarui de pui cu piure si salata (80/150/100g)
25. Chiftelute de legume cu piure si salata (80/ 150/100g)
26. Tocanita de cartofi cu pui si salata de varza (150/50/100g)
27. Mancarica de fasole pastai cu carne de pui sau vita (250g)
28. Fripturica de curcan la tava cu cartofi gratinati si salata (80/150/100g)
29. Mamaliguta cu branza si smantana (150/100/60g)Ocazional: Ardei umpluti, Sarmalute, Varza a la Cluj, Piz
za de casa
Salate
Salata de varza alba si marar, salata de vara asezonata cu vlastari, salata de spaghete de castraveti verzi asezonata cu vlastari si ulei de masline.
Desert
Strudel cu mere, Strudel cu branza dulce si stafide, Placinta cu mere, Placinta cu branza dulce si stafide, Corn cu rahat sau gem,Melci cu nuca insiropati, Polonezi cu miere, Prajitura de casa cu fructe, Chec, Briose cu fructe.