Accademia Pizzaioli Bucuresti - Curs pizzar profesionist
UN SISTEM DIDACTIC TESTAT
Cursul este unul intensiv, dureazã 40 de ore si îti va permite sã lucrezi imediat. Partea de teorie este necesarã pentru a cunoaste toate ingredientele folosite in prepararea aluatului. Vor fi prezentate si informatii despre utilizarea cuptorului de pizza si al echipamentelor cât si toate informatiile despre ornarea unei pizza si timpul de coacere.
NIVELUL DE PREGÃTIRE AL INSTRUCTORILOR
Instructorii nostri sunt profesionisti care au absolvit toate cursurile de specializare ale scolii noastre si care sunt prezenti la toate cursurile de actualizare a informatiilor noi din acest domeniu. În scolile noastre predau multi dintre cei mai buni instructori din lume, unii campioni italieni, europeni sau mondiali.
LIDERI IN FORMAREA PIZZARILORA
frecventa cursul de pizzar la Accademia Pizzaioli înseamnã a avea încredere în cel mai competent si autoritar partener din sectorul pizzeriilor si restaurantelor.
EXPERIENTA
Numele si sigla noastrã sunt noi, însã activãm în acest domeniu de când au apãrut scolile de pizzari: peste 20 de ani în urmã. Noi suntem fondatorii primei scoli de pizzari din lume.
CERTIFICÃRI INTERNATIONALE DE CALITATE
Scoala noastrã detine douã certificãri internationale de calitate pentru activitatea de formare profesionalã: UNI EN ISO 9001:2008 si UNI ISO 29990:2011 care sunt confirmate an de an de un organism de certificare independent pentru a garanta caliatatea activitatii de formare.
DIPLOME RECUNOSCUTE INTERNATIONAL
La finalul sesiunii de cursuri vei primi un Atestat Certificat de Accademia Pizzaioli, emis si semnat în Italia de presedintele si fondatorul acestei scoli, Enrico Famà. Acest atestat este recunoscut international si îti poate asigura un loc de muncã oriunde în lume.