Rom Decor - Usi interior, usi sticla, inchideri terase, Bucuresti

Usi de sticla

Usi de sticla Glisante GEMINI
Solutie ideala pentru senzatia de spatii generoase si luminoase Utilizarea la maxim a spatiului existent a devenit o prioritate in zilele noastre. De aceea, amenajarea incaperilor a depasit nivelul functional, vizand acum si latura estetica. Astfel ca, atunci cand vine vorba de alegerea usilor, atentia proprietarilor se indreapta catre modele performante, ce imbina perfect estetica impecabila cu functionalitatea. Dintre acestea, renumite pentru raza mica de deschidere, versatilitate si design d..
Usi de sticla GEMINI cu toc pentru locuinta ta
In functie de preferintele tale, de stilul si designul interior al locuintei, Rom Decor iti ofera usi de sticla Gemini cu toc din material lemnos sau cu toc din aluminiu. Spre deosebire de tocul din lemn, tocul din aluminiu este SLIM si nu imbraca zidul, oferind incaperii o eleganta si un rafinament aparte. La usile de sticla Gemini cu toc din materiale lemnos, avantajul este dat de faptul ca nu sunt necesare reparatii sau finisaje estetice ale zidului din cadrul golului de usa, acesta fiind imb..
Usi de sticla Gemini fara toc pentru locuinta ta
Pentru multi proprietari, usile din sticla fara toc se dovedesc a fi o alegere ideala care confera un plus de stil si eleganta interioarelor, dar oferind si mai multa luminozitate si un efect de spatiu mai aerisit. Usile din sticla Gemini fara toc de la Rom Decor se remarca printr-o estetica deosebita, prin linii perfecte, neacoperite, prin simplitate si eleganta – fiind alegerea ideala atat pentru spatiile din locuit, cat si pentru magazine, restaurante sau sedii de birouri. Se pot confi..