Rom Decor - Usi interior, usi sticla, inchideri terase, Bucuresti

Inchideri terase si balcoane

Sistem inchideri terase si balcoane GEMINI Confort
Sistemele glisante Gemini Confort din sticla securizata transforma terasa sau balconul casei tale intr-un spatiu luminos si confortabil. Sunt proiectate ca o alternative moderna si flexibila la clasicul sistem de inchideri tip termopan pentru spatii ce pot fi folosite deschise sau semideschise, in functie de conditiile meteo. Ofera o suprafata vitrata de pana la 90%, existand posibilitatea de deschidere totala a panourilor, prin glisarea acestora intr-o parte. Procesul de glisare ..
Sistem inchidere terasa/balcon GEMINI Thermo Protect
istemele culisante Gemini Thermo Protect sunt ideale pentru inchiderea balcoanelor si teraselor cladirilor rezidentiale sau localurilor tip HORECA, transformand spatiul intr-o adevarata oaza de relaxare si confort, indiferent de antotimp sau de conditiile meteo.Spre deosebire de sistemele Gemini Confort, modelul Gemini Thermo Protect este prevazut cu 2 foi de sticla termoizolanta, cu grosimea totala de 28 mm, pentru a oferi protectie solara ridicata si excelente pro..
Sistem inchidere terasa/balcon GEMINI Slide
Sistemele culisante cu sticla securizata Gemini Slide au fost proiectate special pentru inchiderea teraselor, foisoarelor si spatiilor din domeniul HORECA, oferind combinatia perfecta intre vederea panoramica, siguranta si etanseitatea maxima la apa, aer si zgomot.   Aspect estetic modern, minimalist Panouri din sticla securizata de 10 mm grosime Feronerie discreta si foarte eleganta – cu inaltime de 30 mm sau de 16 mm Sina de culisare din aluminiu, cu rezistenta sporita l..