Casa Jienilor, Restaurant - Bucuresti
Bucate de sezon
Pentru fiecare anotimp in parte, va oferim preparate specifice, folosind ingrediente adunate din intreaga tara, livrate de furnizorii nostri si preparate cu grija de bucatarii nostri. Aducem produse traditionale, din gama lactate si carne, precum branza de burduf din zona Sibiului si pastrama de oaie din zona Dobrogei, dar si legume si fructe romanesti, cultivate sustenabil, pentru un gust autentic.
-
-
Salata Beouf
13,50cu piept de pui
-
Piftie de porc
8,50 -
Carnati la garnita
16,00 -
Slanina ardeleneasca de casa
6,00 -
Toba
5,50 -
Bulz ciobanesc
19,00cu afumatura
-
Ciolan de porc
55,00cu os si iahnie de fasole sau varza acra calita
-
Saramura de pui
27,50cu mamaliguta
-
Varza acra
24,50cu carnati la garnita
-
Tochitura munteneasca
28,50 -
Carne de porc
31,00
-