Casa Jienilor, Restaurant - Bucuresti

Bucate de sezon

Pentru fiecare anotimp in parte, va oferim preparate specifice, folosind ingrediente adunate din intreaga tara, livrate de furnizorii nostri si preparate cu grija de bucatarii nostri. Aducem produse traditionale, din gama lactate si carne, precum branza de burduf din zona Sibiului si pastrama de oaie din zona Dobrogei, dar si legume si fructe romanesti, cultivate sustenabil, pentru un gust autentic.

    • Salata Beouf

      13,50

      cu piept de pui

    • Piftie de porc

      8,50
    • Carnati la garnita

      16,00
    • Slanina ardeleneasca de casa

      6,00
    • Toba

      5,50
    • Bulz ciobanesc

      19,00

      cu afumatura

    • Ciolan de porc

      55,00

      cu os si iahnie de fasole sau varza acra calita

    • Saramura de pui

      27,50

      cu mamaliguta

    • Varza acra

      24,50

      cu carnati la garnita

    • Tochitura munteneasca

      28,50
    • Carne de porc

      31,00