Prestige Cleaning - Servicii de curatenie Bucuresti
DEZINSECTIE : -operatiunea de eliminare a insectelor ce provoaca disconfort
Serviciile noastre de curatare dupa constructor :
Dezinsectia se realizeaza prin pulverizarea de insecticid sub forma de ceata rece (atomizor, vermorel) sau ceata calda (fogger).
-Se vor forma picaturi foarte fine si distribuite uniform astfel incat sa fie foarte bine acoperita cu insecticid suprafata tratata.
-Se formeaza o pelicula protectoare cu ajutorul atomizoarelor pe peretii exteriori si interiori ai spatiilor de depozitare si pe peretii exteriori ai depozitelor, pentru prevenirea infestarii cu insecte zburatoare (molii) si taratoare (gargarite).
-Presiunea de lucru a atomizorului trebuie sa fie mare astfel incat jetul format sa ajunga la o inaltime de aproximativ 4-5 m si sa formeze picaturi foarte fine (ceata).
-Ceata rece este denumirea pulverizarii ce are la baza ca si solvent al solutiei de lucru apa. Echipamentele care genereaza ceata rece pot fi alimentate pe energie electrica sau pe benzina.
-Atunci cand pulverizarea se face cu echipamente care produc jetul de aer cald, prin arderea benzinei, substanta pulverizata va fi calda, de unde si denumirea tratamentului “cu ceata calda”. Ca si solvent la solutia de lucru cu ceata calda se foloseste produs petrolier.
Art 105 Dezinsectie
(1) Din punctul de vedere al frecventei, dezinsectia pentru combaterea tântarilor se executa:
a) lunar, în sezonul cald, pentru spatiile deschise prevazute în programul unitar de actiune, inclusiv camine si canale aferente retelelor edilitare;
b) minimum 3 tratamente pe an si ori de câte ori este nevoie, în spatiile comune închise ale cladirilor, inclusiv metrou.
(2) Pentru combaterea altor vectori dezinsectia se executa:
a) trimestrial si ori de câte ori este nevoie, în spatiile închise ale operatorilor economici cu profil nealimentar, institutiilor publice si spatiile comune închise ale cladirilor;
b) lunar si ori de câte ori este nevoie, în spatiile închise ale operatorilor economici cu profil alimentar (restaurante , braserii , cofetarii ,productie produse alimentare , panificatie ) si ale unitatilor sanitare