Athena - Centrul de Calificare si Perfectionare Bucuresti

Curs cofetar patiser

OFETAR PATISER, COR 7412.2.1

Cursul de Cofetar patiser dureaza 20 de saptamani (aprox. 4 luni si jumatate). Cursurile teoretice reprezinta o treime din durata cursului, iar stagiul de practica doua treimi. Cursul de Cofetar patiser organizat de Centrul ATHENA este un curs de calificare autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC).

Orele de teorie se desfasoara la sediul nostru din Calea Victoriei 12A, sector 3, Bucuresti (langa Muzeul National de Istorie).

 

Practica curs cofetar patiser

Practica are loc in unitati partenere, insa putem initia parteneriate noi la solicitarea cursantilor. Programul de practica este in medie de 24 ore/ saptamana.

 

Certificare si tarife

La absolvirea cursului de Cofetar patiser veti obtine un certificat de calificare pentru ocupatia de Cofetar patiser COR 7412.2.1, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, care va confera toate drepturile conform legislatiei in vigoare. Diploma oferita la absolvirea cursului este recunoscuta international, conform Conventiei de la Haga din 05.10.1961. Certificatul de calificare Cofetar patiser este insotit de suplimentul descriptiv in care sunt trecute toate competentele obtinute (vezi mai jos).

Modalitati de plata: in rate – 400 lei la inscriere si restul in rate pana la finalizarea cursului. Acordam o reducere de 10% pentru grupuri de minim 3 persoane si la al doilea curs urmat la noi. *In pretul cursului nu este inclus echipamentul de lucru sau de protectie solicitat in practica.

Oferte de munca Cofetar patiser: unitatile de practica angajeaza frecvent din randul cursantilor si absolventilor nostri, dupa terminarea stagiului de practica. De asemenea, lunar primim oportunitati de angajare cofetari patiseri din partea partenerilor, pe care le promovam in randul cursantilor si absolventilor nostri. Le puteti urmari pe pagina noastra de Facebook.

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos si va contactam inapoi intr-un termen cat se poate de scurt.

Conditii de inscriere la curs cofetar patiser

  • Varsta implinita minim 16 ani
  • Studii – invatamantul minim obligatoriu: 8 sau 10 clase absolvite, in functie de anul absolvirii, vezi mai jos. Daca studiile au fost efectuate in strainatate, sunt necesare actele de echivalare a studiilor in Romania.
  • Copii dupa: buletin, certificat nastere, certificat casatorie/ divort/ schimbare nume – daca este cazul, ultimul act de studii
  • Pentru intrarea in practica: analize de coprocultura, coproparazitologic si waserman (VDRL). Rezultatele nu trebuie sa fie mai vechi de 6 luni.