Atelierul de Deserturi, Cofetarie - Voluntari

Macarons

Aduse în Hexagon de Catherina de Medici, inventate în Tours, perfectionate de maicute în Nantes sau descoperite în Siria? De fapt… cui îi pasa? Cert este ca macarons au fost transformate în vedetele începutului de secol XXI de catre francezi.Totul a început cu ideea cofetarilor Casei Ladurée de a lipi împreuna doua cochilii de macarons si a continuat cu sclipirea de geniu a lui Pierre Hermé care le-a adaugat elementele lipsa: crema si culoare. Noi vi le prezentam în varianta pariziana, artizanala, cu pudra de migdale: rotunde, fine, crocante la exterior, moi în interior si umplute cu crema din abundenta.

 

CIOCOLATA ALBA SI TONKA

VEZI PRODU

SAPA DE FLORI DE PORTOCAL

VEZI PRODUS

LIME SI BUSUIOC

VEZI PRODUSCIM

BRISORVE

ZI PRODUS

CIOCOLATA CU LAPTE SI LAVANDA

VEZI PRODUS

CIOCOLATA NEAGRA SI VISINE

VEZI PRODUS

ZMEURA

VEZI PRODUS

GIANDUJA CU ALUNE DE PADURE

VEZI PRODUS

CIOCOLATA NEAGRA SI VISINE

Vi le prezentam în varianta pariziana, artizanala, cu pudra de migdale: rotunde, fine, crocante la exterior, moi în interior si umplute cu crema de ciocolata neagra si visine.

A se pastra în frigider pâna în momentul servirii; pentru o savoare maxima, a se consuma la 15 minute dupa ce a fost scos din frigider; termenul de valabilitate este de 4 zile de la data achizitiei.Contine: migdale, oua, zahar, fructe, ciocolata, lactate, gelatina animala, amidon, colorant alimentar.Atentie! Acest desert contine alergeni.