7.000 Lei
Sous Chef
Cautam coleg nou care sa se alature echipei noastre de bucatari din cadrul restaurantului nostru situat in zona Dorobanti care sa contribuie la:
Prepararea comenzilor conform meniului.
Participarea la crearea de preparate noi si inovatoare.
Mentinerea standardelor inalte de igiena si siguranta alimentara.
Gestionarea stocurilor de materii prime si echipamente.
Colaborarea cu echipa pentru asigurarea unei experiente culinare de exceptie.
Programul standard este de 2 zile lucratoare cu 2 zile libere, de la 9.00-22.00.
Prepararea comenzilor conform meniului.
Participarea la crearea de preparate noi si inovatoare.
Mentinerea standardelor inalte de igiena si siguranta alimentara.
Gestionarea stocurilor de materii prime si echipamente.
Colaborarea cu echipa pentru asigurarea unei experiente culinare de exceptie.
Programul standard este de 2 zile lucratoare cu 2 zile libere, de la 9.00-22.00.
- Domeniu activitate: HORECA, turism
- Tip colaborare: Perioada nedeterminata
- Locatie job: locatie fixa
- Pot aplica studenti: nu
Sector 1,
30 apr, 11:48
939 vizite